måndag 10 juni 2024

inloggad som

Øresunddirekts företagssajt försenad

|  
|  

Väntan på korrekt information från myndigheter har skjutit upp lanseringen av Øresunddirekts nya businessajt. Planen var att lägga upp den i mitten av januari, men nu väntas den bli klar först om ett par veckor.

Företagssidan ska innehålla information om allt från vad företag ska tänka på när de anställer personal från andra sidan Sundet till vilka regler som gäller om de vill etablera sig i det andra landet. Dessutom ska det vara möjligt för användarna att dela med sig av sina egna erfarenheter.

— Vi är nära att bli klara, men myndigheterna släpper inte allt de har för händerna för att sammanställa informationen till oss, så det har tagit längre tid än vi trodde. Men det är viktigt för oss att få allt rätt, säger kommunikationskonsulent Thomas Steffensen.

Han påpekar att sajten inte kommer att vara fullständigt klar när den läggs ut.

— Det blir version 1.0. Det är fortfarande mycket upp till företagen vad de vill veta och de får själva fylla på sajten, säger Thomas Steffensen.

Väntan på korrekt information från myndigheter har skjutit upp lanseringen av Øresunddirekts nya businessajt. Planen var att lägga upp den […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Sexleksaker i Lejonkulan

    Det kvinnliga könsorganet har mer än 10.000 nervpunkter. Traditionella sexleksaker missar de flesta. Det är utgångspunkten för bolaget Glänta och medgrundaren Gabriella Killeen. Hon vill skapa ett stimulanshjälpmedel som omdefinierar termen sexleksak.