tisdag 14 maj 2024

inloggad som

Øresunddirekts företagssajt försenad

|  
|  

Väntan på korrekt information från myndigheter har skjutit upp lanseringen av Øresunddirekts nya businessajt. Planen var att lägga upp den i mitten av januari, men nu väntas den bli klar först om ett par veckor.

Företagssidan ska innehålla information om allt från vad företag ska tänka på när de anställer personal från andra sidan Sundet till vilka regler som gäller om de vill etablera sig i det andra landet. Dessutom ska det vara möjligt för användarna att dela med sig av sina egna erfarenheter.

— Vi är nära att bli klara, men myndigheterna släpper inte allt de har för händerna för att sammanställa informationen till oss, så det har tagit längre tid än vi trodde. Men det är viktigt för oss att få allt rätt, säger kommunikationskonsulent Thomas Steffensen.

Han påpekar att sajten inte kommer att vara fullständigt klar när den läggs ut.

— Det blir version 1.0. Det är fortfarande mycket upp till företagen vad de vill veta och de får själva fylla på sajten, säger Thomas Steffensen.

Väntan på korrekt information från myndigheter har skjutit upp lanseringen av Øresunddirekts nya businessajt. Planen var att lägga upp den […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Inarea ökar arean

    Golvläggningskoncernen Inarea, helägd av investerargruppen Small Cap Partners i Malmö, gör ett storförvärv i Finland. Affären innebär näst intill en fördubbling av omsättningen till 3 miljarder kronor.

  • Omstridd ägare lämnar Neola

    Neola Medical i Lund, med vd Hanna Sjöström, meddelar att Masoud Khayyamis kritiserade investeringsbolag Cardeon köpts ut ur bolaget av en grupp delägare.

  • Precis vad Precise behövde

    Precise Biometrics i Lund har andats optimism på senare tid. Nu minskar förlusten i rapporten för årets första kvartal.