måndag 24 juni 2024

inloggad som

Därför ska du prenumerera på Rapidus

Rapidus är en nättidning som bevakar näringslivet i Skåne och Öresundsregionen. Vårt innehåll är exklusivt och tas fram av vår högkvalificerade redaktion.

Vårt mål är att du ska ha nytta av våra nyheter oavsett vilken roll du har – om du är entreprenör i en startup, investerare, jobbar i ett större företag eller offentlig organisation.

Med Rapidus får du koll på vad som händer i vår region och är alltid uppdaterad när du talar med dina affärskontakter. Nytta, nöje, inspiration.

Det här har vi gjort sedan år 2000. Vårt arkiv med artiklar sedan starten är dessutom en guldgruva när du vill göra research.

Som prenumerant får du tillgång till allt detta. Du får inlogg och kan läsa alla artiklar här på sajten, och ett dagligt uppdaterat nyhetsbrev på mail måndag till torsdag. Men det tar inte stopp här.

Du blir dessutom del av ett exklusivt nätverk och blir inbjuden till våra nätverksträffar. Vi håller regelbundet frukost eller AW där vi intervjuar intressanta profiler med koppling till näringslivet i vår region.

Mingla, knyt kontakter, rekrytera, vidga dina vyer.
Öppna dörren till Skånes näringsliv och bli prenumerant du också.