Rapidus satsar på nordvästra Skåne

Nu utökar Rapidus sin bevakning av Helsingborgs näringsliv och välkomnar redaktionens första Helsingborgsredaktör, Pernilla Gudmundsson.

– Nordvästra Skåne är en expansiv region med stor entreprenörskraft, mycket driv och många spännande företag. Att jag själv har rötterna i myllan utanför Höganäs och alltid betraktat Helsingborg som min stad gör det särskilt njutbart för mig, säger hon.

Nästa vecka börjar hon på deltid. Rapidus har sedan starten för snart 20 år sedan haft sitt största fokus på Malmö, Lund och i viss mån Köpenhamn. Men både näringslivet och mediemarknaden har förändrats på de åren och därför ser nu Rapidus nya möjligheter.

– När traditionella medier tvingas till neddragningar så är den lokala ekonomijournalistiken bland det som drabbas hårdast. Det blir helt enkelt fler företag som ingen skriver om. Då är det vår uppgift som liten, snabbt nischaktör att fylla det tomrummet, säger chefredaktör Niclas Lindstrand.

Skicka gärna nyhetstips till vår nya Helsingborgsredaktör på pernilla.gudmundsson@rapidus.se

Rapidusredaktionen

Bransch/Kategori
Företag
Person

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: