onsdag 23 oktober 2024

inloggad som

Påminnelse: Frukost med Tetra Pak

Intresset är stort för vårt frukostmöte nu på fredag den 10 november i Malmö där Jan Wifstrand intervjuar Tetra Pak AB:s vd Marie Sandin. Men det finns ännu ett fåtal platser kvar. Först till kvarn…

Hur ska Tetra Pak behålla och stärka sin dominerande position, Marie Sandin? Och hur gör du för att locka fler kvinnor till er industri?

Marie Sandin syns inte så ofta på scenen, trots att hon är en av landets tyngsta kvinnor i näringslivet. Som vd för Tetra Pak Sverige leder hon en verksamhet med nära 20 miljarder i omsättning och bortåt 4.000 anställda. Hon har drygt 30 års erfarenhet från olika poster i ett av landets största företag.

Hur drivs innovationen framåt inom Tetra Pak? Vilka nya produkter ser företaget? Hur påverkar kraven på hållbarhet? Ser Tetra Paks framtid i Lund ut?

Kom fredagen den 10 november till Studio i Malmö och möt en Rapidusgäst med en närmast unik rutin från detta multinationella företag. Marie Sandin intervjuas av Jan Wifstrand, på Rapidus fjärde frukostmöte 2023.

Värd för mötet är EKN (Exportkreditnämnden), i Studiohuset, sal Mega en trappa upp, Nordenskiöldsgatan 24 i Malmö. Droppa in från 07.30, var på plats senast 07.45 för kaffe och smörgås. Mötet är slut klockan 09.00.

Vi hoppas få se Dig på plats och ber Dig anmäla Din närvaro snarast genom att klicka på länken nedan.

Välkommen!

Rapidus samarbetar med följande värdar för våra evenemang: Sparbanken Skåne, Advokatfirman Lindahl, Wihlborgs, PwC, Zacco och EKN.

Frukostmöte 10 november i Malmö, med Tetra Paks vd Marie Sandin. Anmäl dig här!


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Hon vill digitalisera second hand

    Second hand-shopping är på stark frammarsch – men butikerna har inte råd att hänga med i den digitala utvecklingen. Linnea Lundmark (26), och hennes bolag Soop System har en lösning som Rapidus belönar med en 34:utmärkelse.

  • Bakslag för Camurus

    Camurus i Lund, Sveriges tredje största läkemedelsbolag sett till börsvärde, fick se sin aktie rasa med nästan 10 procent på tisdagen. ”Beskedet från FDA är beklagligt”, säger vd Fredrik Tiberg.

  • Negativ tillväxt för Inwido

    Fönsterbolaget Inwido i Malmö levererar en kvartalsrapport som är mindre dålig än förväntat och aktien stiger på rapporten. Men det finns orosmoln på den pressade bygg- och renoveringsmarknaden.

  • Thule flyttar huvudkontoret

    Thule Groups huvudkontor lämnar de nuvarande lokalerna vid Mobilia i Malmö. Nästa sommar går flyttlasset.


  • Dags för årets 34:or

    Äntligen! Nu är årets lista klar med 34 företagare som är max 34 år – som ska få en eloge för flit, smarthet och framgång.

  • Så väcker du journalistens intresse

    Överraskning, känslor och pengar. Det är ingredienser till en artikel som väcker alla Rapidusläsares intresse. Så här gör du för att komma i tidningen.

  • AW med en offensiv försvarsindustri

    Saab flaggar för en möjlig expansion för ubåtsfabriken i Landskrona, utöver vad som tidigare kommunicerats. Det avslöjade Saabs vice ordförande Bert Nordberg på Rapidus AW med försvarsindustrin på onsdagen. Hela panelen ser stora skånska möjligheter inom försvar och säkerhet. Även för civila företag och startups.

  • Näringslivets önskelista

    Elförsörjning, fred i Ukraina och en mer proaktiv innovationspolitik – det är några av de saker som det skånska näringslivet önskar sig för 2024.

  • Gängkriminalitet dämpar exporten

    Skjutningar och koranbränningar börjar få en negativ påverkan på svensk export. Det framgår av en undersökning av Exportkreditnämnden gjort.

  • På väg mot hållbarhet

    Tetra Pak med Sverigechefen Marie Sandin har 50-faldigat hållbarhetsinvesteringarna på fem år.

  • Hästbusiness på Rapidusfrukost

    Träffa succéparet inom svensk hästhoppning – Peder Fredricson och Lisen Bratt Fredricson. Anmäl dig här.

  • Grattis, du är en 34:a!

    Hej! Vi på Rapidus vill gratulera dig och ditt bolag till utnämningen som en av årets 34:or. Du som grundare […]

  • Träffa årets hetaste unga entreprenörer!

    Den 14 november firar vi årets 34:or. Det finns fortfarande ett fåtal platser kvar. Anmäl dig här.

  • Nu rullar vi ut 34:orna

    Vi uppmärksammar unga entreprenörer. Årets lista med 34 skånska företagare som är max 34 år är nu klar.