måndag 15 juli 2024

inloggad som

Påminnelse: Frukost med Tetra Pak

Intresset är stort för vårt frukostmöte nu på fredag den 10 november i Malmö där Jan Wifstrand intervjuar Tetra Pak AB:s vd Marie Sandin. Men det finns ännu ett fåtal platser kvar. Först till kvarn…

Hur ska Tetra Pak behålla och stärka sin dominerande position, Marie Sandin? Och hur gör du för att locka fler kvinnor till er industri?

Marie Sandin syns inte så ofta på scenen, trots att hon är en av landets tyngsta kvinnor i näringslivet. Som vd för Tetra Pak Sverige leder hon en verksamhet med nära 20 miljarder i omsättning och bortåt 4.000 anställda. Hon har drygt 30 års erfarenhet från olika poster i ett av landets största företag.

Hur drivs innovationen framåt inom Tetra Pak? Vilka nya produkter ser företaget? Hur påverkar kraven på hållbarhet? Ser Tetra Paks framtid i Lund ut?

Kom fredagen den 10 november till Studio i Malmö och möt en Rapidusgäst med en närmast unik rutin från detta multinationella företag. Marie Sandin intervjuas av Jan Wifstrand, på Rapidus fjärde frukostmöte 2023.

Värd för mötet är EKN (Exportkreditnämnden), i Studiohuset, sal Mega en trappa upp, Nordenskiöldsgatan 24 i Malmö. Droppa in från 07.30, var på plats senast 07.45 för kaffe och smörgås. Mötet är slut klockan 09.00.

Vi hoppas få se Dig på plats och ber Dig anmäla Din närvaro snarast genom att klicka på länken nedan.

Välkommen!

Rapidus samarbetar med följande värdar för våra evenemang: Sparbanken Skåne, Advokatfirman Lindahl, Wihlborgs, PwC, Zacco och EKN.

Frukostmöte 10 november i Malmö, med Tetra Paks vd Marie Sandin. Anmäl dig här!


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


 • Kvinnor i Lejonkulan

  Rapidus podd Lejonkulan har träffat en lång rad driftiga kvinnliga entreprenörer, och då handlar det om intim hälsa, njutning och relationer. Passa på att lyssna när programledare Jan Dahlqvist tar tempen på deras affärsidéer.

 • Ung börs-vd med miljardmål

  Konsultbolaget Solid X vd Filip Alexanderson är en av Sveriges yngsta börs-vd:ar. Han har kammat hem flera utmärkelser för sitt entreprenörskap. Siktet är nu inställt på att tiofaldiga omsättningen till 1 miljard kronor. Här förklarar han hur det ska gå till.

 • Inwido ser ljusning

  Fönsterbolaget Inwido i Malmö levererar en kvartalsrapport som antyder att det värsta kan vara över på bygg- och renoveringsmarknaden. Orderboken växte organiskt med 10 procent i andra kvartalet. Aktien steg tvåsiffrigt på rapporten.

 • Hänt i vecka 28

  Kvartalsrapporter har dominerat veckans nyhetsflöde från de skånska börsbolagen. Det är en blandad kompott med konjunkturmässigt motstridiga signaler som framträder. En rapport som gav aktielyft var Careiums, med vd Christian Walén.