måndag 11 december 2023

inloggad som

Påminnelse: Frukost med Tetra Pak

Intresset är stort för vårt frukostmöte nu på fredag den 10 november i Malmö där Jan Wifstrand intervjuar Tetra Pak AB:s vd Marie Sandin. Men det finns ännu ett fåtal platser kvar. Först till kvarn…

Hur ska Tetra Pak behålla och stärka sin dominerande position, Marie Sandin? Och hur gör du för att locka fler kvinnor till er industri?

Marie Sandin syns inte så ofta på scenen, trots att hon är en av landets tyngsta kvinnor i näringslivet. Som vd för Tetra Pak Sverige leder hon en verksamhet med nära 20 miljarder i omsättning och bortåt 4.000 anställda. Hon har drygt 30 års erfarenhet från olika poster i ett av landets största företag.

Hur drivs innovationen framåt inom Tetra Pak? Vilka nya produkter ser företaget? Hur påverkar kraven på hållbarhet? Ser Tetra Paks framtid i Lund ut?

Kom fredagen den 10 november till Studio i Malmö och möt en Rapidusgäst med en närmast unik rutin från detta multinationella företag. Marie Sandin intervjuas av Jan Wifstrand, på Rapidus fjärde frukostmöte 2023.

Värd för mötet är EKN (Exportkreditnämnden), i Studiohuset, sal Mega en trappa upp, Nordenskiöldsgatan 24 i Malmö. Droppa in från 07.30, var på plats senast 07.45 för kaffe och smörgås. Mötet är slut klockan 09.00.

Vi hoppas få se Dig på plats och ber Dig anmäla Din närvaro snarast genom att klicka på länken nedan.

Välkommen!

Rapidus samarbetar med följande värdar för våra evenemang: Sparbanken Skåne, Advokatfirman Lindahl, Wihlborgs, PwC, Zacco och EKN.

Frukostmöte 10 november i Malmö, med Tetra Paks vd Marie Sandin. Anmäl dig här!


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggadVårt stora arkiv är ett unikt dokument över Öresundsregionens näringsliv


  • Rapidus lanserar podd
https://open.spotify.com/show/6ZJbqTBYY3pDjZyTr7g1qt?si=18efd5d16e134096

Från våra event

Samarbetspartners

Zacco
Sparbanken Skåne
Lindahl