söndag 25 februari 2024

inloggad som

Grattis, du är en 34:a!

|  

Hej! Vi på Rapidus vill gratulera dig och ditt bolag till utnämningen som en av årets 34:or.

Du som grundare av ditt företag är välkommen den 14 november då vi samlas hos vår partner PwC för att fira och mingla med potentiella finansiärer och andra intressanta kontakter för er.

Vi utser de fem hetaste av de heta på scenen. Vem det blir, blir en överraskning.

Du får även träffa Ida Herbertsson, portföljansvarig på Fast Track Malmö och Skåne Ventures, en investeringsverksamhet som riktas mot tidiga startups.

Missa heller inte podden Lejonkulans programledare Janne Dahlqvist som med 25 års erfarenhet från stora investeringar ger sin bästa tips till den som söker kapital.

När: Den 14 november, kl 17.00 – 20.00

Var: PwC, våning 7, Anna Lindhs Plats 4, Malmö

Hur: Kom som du är. Vi bjuder på något festligt att äta och dricka.

PS. Om du vill ta med en gäst ber vi dig maila oss på rapidus@rapidus.se. Vi tillåter gäster i mån av plats. Besked kommer dagarna innan eventet.

Hej! Vi på Rapidus vill gratulera dig och ditt bolag till utnämningen som en av årets 34:or. Du som grundare […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


 • “Odlat kött blir billigare än ko”

  ,
  Re:meat är först i Sverige med att utveckla odlat kött. Nu söker Malmöbolaget långsiktiga investerare som vet hur man bygger upp industrier från grunden.

 • Blåste Akelius liv i skoldebatten?

  Den avblåsta affären där Roger Akelius skulle köpa 25 procent av Academedia är en av de mest bisarra händelser som blivit mediastoff i svenskt näringsliv sedan millennieskiftet. Men det finns en enkel förklaring till att det blev så galet.

 • Rollatorbroms körde i diket

  Medeonbolaget Brillanze pausar försöken att få ut sina rollatorbromsar på marknaden och satsar istället på sina trasselfria fiskerullar. Bolaget håller nu på att resa 6 miljoner kronor för att snabba på utrullningen.

 • Tufft år för poolförsäljaren

  Konjunkturen och räntan var inte nådig mot poolföretaget Gullberg & Jansson i Helsingborg under 2023. Försäljningen dök och vinst vändes till förlust.