onsdag 23 oktober 2024

inloggad som

Grattis, du är en 34:a!

|  

Hej! Vi på Rapidus vill gratulera dig och ditt bolag till utnämningen som en av årets 34:or.

Du som grundare av ditt företag är välkommen den 14 november då vi samlas hos vår partner PwC för att fira och mingla med potentiella finansiärer och andra intressanta kontakter för er.

Vi utser de fem hetaste av de heta på scenen. Vem det blir, blir en överraskning.

Du får även träffa Ida Herbertsson, portföljansvarig på Fast Track Malmö och Skåne Ventures, en investeringsverksamhet som riktas mot tidiga startups.

Missa heller inte podden Lejonkulans programledare Janne Dahlqvist som med 25 års erfarenhet från stora investeringar ger sin bästa tips till den som söker kapital.

När: Den 14 november, kl 17.00 – 20.00

Var: PwC, våning 7, Anna Lindhs Plats 4, Malmö

Hur: Kom som du är. Vi bjuder på något festligt att äta och dricka.

PS. Om du vill ta med en gäst ber vi dig maila oss på rapidus@rapidus.se. Vi tillåter gäster i mån av plats. Besked kommer dagarna innan eventet.

Hej! Vi på Rapidus vill gratulera dig och ditt bolag till utnämningen som en av årets 34:or. Du som grundare […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Hon vill digitalisera second hand

    Second hand-shopping är på stark frammarsch – men butikerna har inte råd att hänga med i den digitala utvecklingen. Linnea Lundmark (26), och hennes bolag Soop System har en lösning som Rapidus belönar med en 34:utmärkelse.

  • Bakslag för Camurus

    Camurus i Lund, Sveriges tredje största läkemedelsbolag sett till börsvärde, fick se sin aktie rasa med nästan 10 procent på tisdagen. ”Beskedet från FDA är beklagligt”, säger vd Fredrik Tiberg.

  • Negativ tillväxt för Inwido

    Fönsterbolaget Inwido i Malmö levererar en kvartalsrapport som är mindre dålig än förväntat och aktien stiger på rapporten. Men det finns orosmoln på den pressade bygg- och renoveringsmarknaden.

  • Thule flyttar huvudkontoret

    Thule Groups huvudkontor lämnar de nuvarande lokalerna vid Mobilia i Malmö. Nästa sommar går flyttlasset.


  • Hon vill digitalisera second hand

    Second hand-shopping är på stark frammarsch – men butikerna har inte råd att hänga med i den digitala utvecklingen. Linnea Lundmark (26), och hennes bolag Soop System har en lösning som Rapidus belönar med en 34:utmärkelse.

  • Dags för årets 34:or

    Äntligen! Nu är årets lista klar med 34 företagare som är max 34 år – som ska få en eloge för flit, smarthet och framgång.

  • Curastream automatiserar läkarjournal

    Mer tid för patienter och mindre tid på journalskrivande. Det är tanken bakom Curastream AI:s mjukvarulösning som skriver journalen redan medan läkaren pratar med patienten. Här årets första nya 34:a.

  • Så väcker du journalistens intresse

    Överraskning, känslor och pengar. Det är ingredienser till en artikel som väcker alla Rapidusläsares intresse. Så här gör du för att komma i tidningen.

  • Rapidus-34:a i konkurs

    Recilio har utvecklat en digital plattform för arbetsplatser som vill förbättra den psykosociala arbetsmiljön. Nu är bolaget försatt i konkurs.

  • AW med en offensiv försvarsindustri

    Saab flaggar för en möjlig expansion för ubåtsfabriken i Landskrona, utöver vad som tidigare kommunicerats. Det avslöjade Saabs vice ordförande Bert Nordberg på Rapidus AW med försvarsindustrin på onsdagen. Hela panelen ser stora skånska möjligheter inom försvar och säkerhet. Även för civila företag och startups.

  • Stämningen på topp när 34:orna hyllades

    I går presenterade Rapidus årets fem toppkandidater från 34:orna, en förstafemma som lär göra väsen av sig i många år framöver.

  • 34:orna – Hela listan

    Här följer hela listan av 34 företag, drivna och grundade av entreprenörer som är max 34 år.

  • 34:orna – i morgon smäller det!

    Vi har hittills presenterat 23 företag i årets 34-lista. Här kommer de resterande elva heta företag som drivs och grundats av entrepreöner som är max 34 år.

  • Ännu fler härliga 34:or

    Imorgon tisdag den 14 november firar vi 34:orna 2023. Här följer de elva kvarvarande av de heta företag som vi […]