måndag 15 juli 2024

inloggad som

Grattis, du är en 34:a!

|  

Hej! Vi på Rapidus vill gratulera dig och ditt bolag till utnämningen som en av årets 34:or.

Du som grundare av ditt företag är välkommen den 14 november då vi samlas hos vår partner PwC för att fira och mingla med potentiella finansiärer och andra intressanta kontakter för er.

Vi utser de fem hetaste av de heta på scenen. Vem det blir, blir en överraskning.

Du får även träffa Ida Herbertsson, portföljansvarig på Fast Track Malmö och Skåne Ventures, en investeringsverksamhet som riktas mot tidiga startups.

Missa heller inte podden Lejonkulans programledare Janne Dahlqvist som med 25 års erfarenhet från stora investeringar ger sin bästa tips till den som söker kapital.

När: Den 14 november, kl 17.00 – 20.00

Var: PwC, våning 7, Anna Lindhs Plats 4, Malmö

Hur: Kom som du är. Vi bjuder på något festligt att äta och dricka.

PS. Om du vill ta med en gäst ber vi dig maila oss på rapidus@rapidus.se. Vi tillåter gäster i mån av plats. Besked kommer dagarna innan eventet.

Hej! Vi på Rapidus vill gratulera dig och ditt bolag till utnämningen som en av årets 34:or. Du som grundare […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


 • Kvinnor i Lejonkulan

  Rapidus podd Lejonkulan har träffat en lång rad driftiga kvinnliga entreprenörer, och då handlar det om intim hälsa, njutning och relationer. Passa på att lyssna när programledare Jan Dahlqvist tar tempen på deras affärsidéer.

 • Ung börs-vd med miljardmål

  Konsultbolaget Solid X vd Filip Alexanderson är en av Sveriges yngsta börs-vd:ar. Han har kammat hem flera utmärkelser för sitt entreprenörskap. Siktet är nu inställt på att tiofaldiga omsättningen till 1 miljard kronor. Här förklarar han hur det ska gå till.

 • Inwido ser ljusning

  Fönsterbolaget Inwido i Malmö levererar en kvartalsrapport som antyder att det värsta kan vara över på bygg- och renoveringsmarknaden. Orderboken växte organiskt med 10 procent i andra kvartalet. Aktien steg tvåsiffrigt på rapporten.

 • Hänt i vecka 28

  Kvartalsrapporter har dominerat veckans nyhetsflöde från de skånska börsbolagen. Det är en blandad kompott med konjunkturmässigt motstridiga signaler som framträder. En rapport som gav aktielyft var Careiums, med vd Christian Walén.


 • Så väcker du journalistens intresse

  Överraskning, känslor och pengar. Det är ingredienser till en artikel som väcker alla Rapidusläsares intresse. Så här gör du för att komma i tidningen.

 • Rapidus-34:a i konkurs

  Recilio har utvecklat en digital plattform för arbetsplatser som vill förbättra den psykosociala arbetsmiljön. Nu är bolaget försatt i konkurs.

 • AW med en offensiv försvarsindustri

  Saab flaggar för en möjlig expansion för ubåtsfabriken i Landskrona, utöver vad som tidigare kommunicerats. Det avslöjade Saabs vice ordförande Bert Nordberg på Rapidus AW med försvarsindustrin på onsdagen. Hela panelen ser stora skånska möjligheter inom försvar och säkerhet. Även för civila företag och startups.

 • Stämningen på topp när 34:orna hyllades

  I går presenterade Rapidus årets fem toppkandidater från 34:orna, en förstafemma som lär göra väsen av sig i många år framöver.

 • 34:orna – Hela listan

  Här följer hela listan av 34 företag, drivna och grundade av entreprenörer som är max 34 år.

 • 34:orna – i morgon smäller det!

  Vi har hittills presenterat 23 företag i årets 34-lista. Här kommer de resterande elva heta företag som drivs och grundats av entrepreöner som är max 34 år.

 • Ännu fler härliga 34:or

  Imorgon tisdag den 14 november firar vi 34:orna 2023. Här följer de elva kvarvarande av de heta företag som vi […]

 • Fler härliga 34:or

  På tisdag den 14 november firar vi 34:orna 2023. Här följer tio heta företag som grundats och drivs av entreprenörer som är max 34 år.

 • Kunskaper som kompletterar

  Kontra Arkitektur bildades förra året av fem kurskamrater som vill göra skillnad i stadsmiljöer.

 • De trimmar solcellerna

  Hetch-bolaget Fenix Solar vill att ägare av solcellsanläggningar ska få ut mesta möjliga effekt.