fredag 9 juni 2023

inloggad som

Rapidusfrukost med mesta mästarna

Frukostmöte onsdagen den 24 maj i Malmö.
Värd: Advokatfirman Lindahl Plats: 1910, Eleda Stadion

Henrik Rydström är en fotbollstränare som utmärkt sig som en annorlunda ledare, med en utbildning som är ovanlig i fotbollseliten. Denne bleking (ja, det är han!) har tagit en lång väg till tränartoppen, men respekteras nu högt i alla läger. Den första tiden i Malmö FF har gått helt enligt förväntningarna.

Vad är ledorden i hans ledarskap? Hur hanterar han den ständiga pressen att vinna? Hur vill han påverka sina spelare, sin omgivning? Hur mycket makt har han? Svaren ges i denna intervju med Jan Wifstrand.

Vi möts onsdagen den 24 maj kl 07.30 för frukostmingel på Eventlokal 1910, Eleda Stadion, ingång 7, evententré, Eric Perssons väg 7 i Malmö. Värd för mötet är Advokatfirman Lindahl.
Var på plats senast 07.45. Mötet är slut klockan nio.

Anmäl din närvaro genom att klicka här.
Observera att antalet platser är begränsat, så anmäl Dig kvickt. Mötet blir fullbokat relativt snabbt.

Välkommen till Advokatfirman Lindahl och Rapidus!
Rapidus samarbetar med sex olika värdar för events: Advokatfirman Lindahl, PwC (34orna), Västra Hamnen Corporate Finance, Sparbanken Skåne, Zacco samt EKN.

Notera att inbjudan enbart går till Rapidus abonnenter personligen samt våra frukostvärdars gäster. Arrangemanget är gratis för våra medlemmar, men vi tvingas debitera en avgift på 500 kronor för dem som trots bindande anmälan uteblir.

Frukostmöte onsdagen den 24 maj i Malmö. Värd: Advokatfirman Lindahl Plats: 1910, Eleda Stadion Henrik Rydström är en fotbollstränare som utmärkt […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


Vårt stora arkiv är ett unikt dokument över Öresundsregionens näringsliv

Samarbetspartners

Castellum
Zacco
pwc
Hypergene
Sparbanken Skåne
Lindahl