lördag 20 april 2024

inloggad som

Rapidusfrukost med mesta mästarna

Frukostmöte onsdagen den 24 maj i Malmö.
Värd: Advokatfirman Lindahl Plats: 1910, Eleda Stadion

Henrik Rydström är en fotbollstränare som utmärkt sig som en annorlunda ledare, med en utbildning som är ovanlig i fotbollseliten. Denne bleking (ja, det är han!) har tagit en lång väg till tränartoppen, men respekteras nu högt i alla läger. Den första tiden i Malmö FF har gått helt enligt förväntningarna.

Vad är ledorden i hans ledarskap? Hur hanterar han den ständiga pressen att vinna? Hur vill han påverka sina spelare, sin omgivning? Hur mycket makt har han? Svaren ges i denna intervju med Jan Wifstrand.

Vi möts onsdagen den 24 maj kl 07.30 för frukostmingel på Eventlokal 1910, Eleda Stadion, ingång 7, evententré, Eric Perssons väg 7 i Malmö. Värd för mötet är Advokatfirman Lindahl.
Var på plats senast 07.45. Mötet är slut klockan nio.

Anmäl din närvaro genom att klicka här.
Observera att antalet platser är begränsat, så anmäl Dig kvickt. Mötet blir fullbokat relativt snabbt.

Välkommen till Advokatfirman Lindahl och Rapidus!
Rapidus samarbetar med sex olika värdar för events: Advokatfirman Lindahl, PwC (34orna), Västra Hamnen Corporate Finance, Sparbanken Skåne, Zacco samt EKN.

Notera att inbjudan enbart går till Rapidus abonnenter personligen samt våra frukostvärdars gäster. Arrangemanget är gratis för våra medlemmar, men vi tvingas debitera en avgift på 500 kronor för dem som trots bindande anmälan uteblir.

Frukostmöte onsdagen den 24 maj i Malmö. Värd: Advokatfirman Lindahl Plats: 1910, Eleda Stadion Henrik Rydström är en fotbollstränare som utmärkt […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


 • Svensk scampi i Lejonkulan

  Veckans avsnitt av podden Lejonkulan gästas av bolaget Cresponix som ska odla hållbar scampi i Sverige. Det är första gången Jan Dahlqvist bjuder in ett bolag helt utan Skånekopplingar. 


 • ”Obegripligt att idrotten inte kedjar sig bredvid Greta Thunberg”

  Sportsligt går det sämre än på länge för svensk fotboll. Nu sinar dessutom tv-pengarna och nästa rättighetsavtal riskerar att bli en kalldusch för de allsvenska klubbarna.
  Sportjournalisten Olof Lundh efterlyser mer pengar från det offentliga och en långsiktig satsning på talangutveckling.

 • I år ska MFF fylla kassan

  Snart drar fotbollens högsta serier igång för året. Rapidus har tagit en titt på de ekonomiska förutsättningarna för skånska elitföreningarna. För MFF bör Europaspel ge mer pengar i år, även om det sportsliga resultatet blir likartat jämfört med tidigare år. Det säger MFF:s vd Niclas Carlnén.

 • AW med en offensiv försvarsindustri

  Saab flaggar för en möjlig expansion för ubåtsfabriken i Landskrona, utöver vad som tidigare kommunicerats. Det avslöjade Saabs vice ordförande Bert Nordberg på Rapidus AW med försvarsindustrin på onsdagen. Hela panelen ser stora skånska möjligheter inom försvar och säkerhet. Även för civila företag och startups.

 • Grattis, du är en 34:a!

  Hej! Vi på Rapidus vill gratulera dig och ditt bolag till utnämningen som en av årets 34:or. Du som grundare […]

 • Träffa årets hetaste unga entreprenörer!

  Den 14 november firar vi årets 34:or. Det finns fortfarande ett fåtal platser kvar. Anmäl dig här.

 • Nu rullar vi ut 34:orna

  Vi uppmärksammar unga entreprenörer. Årets lista med 34 skånska företagare som är max 34 år är nu klar.

 • Påminnelse: Frukost med Tetra Pak

  Frukostmöte 10 november i Malmö, med Tetra Paks vd Marie Sandin. Anmäl dig här!

 • Malmö FF vinner sponsringsligan

  Att Malmö FF är Sveriges rikaste idrottsklubb är välkänt. Klubben har dessutom störst sponsorintäkter.

 • Störst plånbok vinner i längden

  Visst är tränaren viktig, men den som har störst plånbok vinner i längden. Det medgav MFF:s tränare Henrik Rydström när […]

 • Påminnelse: Dubbla Rapidus-event

  Vi har ett fåtal platser kvar till nästa veckas evenemang. Missade du den första inbjudan? Anmäl dig genom att klicka […]