Rapidus Frukostmöte med ekonomioraklet Annika Winsth

Frukostmöte torsdagen den 2 december i Malmö. Plats: Media Evolution. Värd: Advokatfirman Lindahl. Länk till anmälan Pandemin och ekonomin – hur står sig Sverige, Annika Winsth? Och hur bra koll har du egentligen på Öresundsregionen? Hon är Nordeas chefsekonom sedan 13 år tillbaka. Under den tiden har hon byggt upp ett grundmurat förtroende i både näringslivet och medierna…. Läs mera »

Bildreferat: PwC och Rapidus presenterade 34orna 2021

På måndagskvällen samlades Skånes unga stjärnskott i form av 34orna, i PwC:s lokaler i Malmö. Lobbyn fylldes snabbt med unga entreprenörer och några äldre som kommit för att lyssna och mingla. ComVals vd Alice Larsson var en av 34ornas topp fem som presenterades under kvällen. Hon avslöjade bland annat att hon lämnar ComVal vid årsskiftet och… Läs mera »

Rapidus önskar glad midsommar!

Glad midsommar från alla oss på Rapidus, drick inte för lite i helgen! Från och med nästa vecka så utkommer nyhetsbreven mer sporadiskt. Semester är ju något som entreprenörer betraktar som en myt och därför håller vi halvöppet också för att ni inte ska missa det senaste från Skånes och Danmarks mest innovativa företag. Ju… Läs mera »

Ursäkta röran, vi bygger om!

Rapidus är mitt i ett byte av typ allting som har med datorer att göra, men vi hoppas att allting fungerar som vanligt. Eller åtminstone fungerar över huvud taget. Om något ser konstigt ut eller om mailen inte verkar komma fram, hör av er till Niclas Lindstrand på 070 – 773 44 56. //Rapidusredaktionen

RapidusTV: Se Årets Friskt Vågat 2020!

Årets Friskt Vågat är Rapidus årliga pris för någon som gör det oväntade, det riskfyllda, det kanske lite vansinniga. Ett år som 2020 kan det tyckas att nästan allt utom att gömma sig under sängen har varit friskt vågat, men vissa vågar mer än andra. Se vår vinnare här! – Friskt Vågat? Ja, det kan… Läs mera »

RapidusTV: Årets Rapidusföretag 2020

Pandemi eller inte, naturligtvis delar vi ut Årets Rapidusföretag även i år! Festen får vänta men för att se vinnaren är det bara att klicka här så avslöjas allt i filmen. – Årets vinnare premieras inte minst för bolagets smarta strategi, som fungerat ytterst väl. Och det förvånar inte mig, linjen är ju dragen av… Läs mera »

Tre frågor till Jan Wifstrand…

…Rapidus grundare och vd. I går, söndag, fyllde Rapidus 21 år. Hur blir det med Årets Rapidusföretag när det inte går att ha någon födelsedagsfest? Årets Rapidusföretag koras som vanligt. Bara litet senare och utan party denna gång. Vi har jurymöte i dag, måndag. Som jag ser det finns det sex till åtta riktigt heta… Läs mera »

Corona hindrar inte 34orna

”Varken snö, regn, värme eller nattens dysterhet hejdar dessa budbärare från att snabbt slutföra sina utsedda rundor.” Det sägs vara det amerikanska postverkets motto. Lägg till coronavirus så kan det bli Rapidus nya motto, för inget av ovanstående hindrar oss och vår partner PwC från att utse 34orna i år också. (För övrigt sägs svenska… Läs mera »

Special: Skånska arrangörer i startgroparna

Det bidde ingenting. Igen. Regeringen leker med näringslivets eventarrangörer som sadistiska föräldrar på julafton – säg att det snart är dags att öppna julklapparna, men sen blir det i stället att åka hem till farbror Berra som pratar i timmar om hur det var bättre förr. Och nej, näringslivet nämndes inte den här gången heller,… Läs mera »

En sommarhälsning från Rapidus

Saknar du oss efter denna frukostmöteslösa vår? Vi saknar dig! Så vi spelade in en liten sommarhälsning om karantäner, omställningar och mediebråk. Glad sommar!

Bransch/Kategori
Företag
Person

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: