måndag 25 september 2023

inloggad som

Påminnelse: Rapidusfrukost om en vecka!

Du har väl inte glömt att anmäla dig till Rapidusfrukost nästa vecka? Frukosten gästas av handbollslegenden Bella Gulldén och herrlandslagets förbundskapten Glenn Solberg. Kom på tisdag den 6 december till Medicon Village i Lund, i lokalen Auditorium (byggnad Inspira) på Scheeletorget 1, så möter du två Rapidusgäster som vet hur det är att arbeta, konkurrera och vinna under stenhård press. Samtalet leds av Rapidus grundare Jan Wifstrand. Droppa in från 07.30, var på plats senast 07.45 för kaffe och macka. Mötet är slut klockan nio.

Om du inte redan anmält dig så kan du göra det genom att klicka på denna länk. Ni som redan har anmält er kan bortse från denna påminnelse.

Du har väl inte glömt att anmäla dig till Rapidusfrukost nästa vecka? Frukosten gästas av handbollslegenden Bella Gulldén och herrlandslagets […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad