torsdag 28 mars 2024

inloggad som

Påminnelse: Rapidusfrukost om en vecka!

Du har väl inte glömt att anmäla dig till Rapidusfrukost nästa vecka? Frukosten gästas av handbollslegenden Bella Gulldén och herrlandslagets förbundskapten Glenn Solberg. Kom på tisdag den 6 december till Medicon Village i Lund, i lokalen Auditorium (byggnad Inspira) på Scheeletorget 1, så möter du två Rapidusgäster som vet hur det är att arbeta, konkurrera och vinna under stenhård press. Samtalet leds av Rapidus grundare Jan Wifstrand. Droppa in från 07.30, var på plats senast 07.45 för kaffe och macka. Mötet är slut klockan nio.

Om du inte redan anmält dig så kan du göra det genom att klicka på denna länk. Ni som redan har anmält er kan bortse från denna påminnelse.

Du har väl inte glömt att anmäla dig till Rapidusfrukost nästa vecka? Frukosten gästas av handbollslegenden Bella Gulldén och herrlandslagets […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Allsvenskan – en sista idealistisk utpost

    Vilken kvalitet håller svensk elitfotboll egentligen? Är det värt att ompröva den svenska föreningsmodellen för att locka kapital och höja spelkvaliteten? Rapidus chefredaktör Gunnar Wrede gör en betraktelse av fotbollsekonomin.

  • Skåningar bygger nya vindkraftparker

    Hässleholmsbaserade Eolus Vind inleder bygget av tre nya vindkraftparker, men ingen av dem är i Skåne.

  • Glad påsk!

    Vi på Rapidus önskar dig en riktigt glad och varm påsk! Vi återkommer med nya skånska nyheter tisdagen den 2 […]