Rapidus och EFN inleder samarbete

Rapidus har inlett ett samarbete med Handelsbanken tv-kanal EFN. Det innebär att EFN kommer att filma Rapidus evenemang, samtidigt som nyhetsbyråns medarbetare kommer göra gästspel i webb-tv:n.

Sedan 2011 producerar Handelsbankens dotterbolag EFN ekonomijournalistik med inriktning på börs, sparande, företagande, hållbarhet och samhällsekonomi. Centralredaktionen ligger i Stockholm, men sedan 2018 har EFN lokal närvaro i Gävle, Göteborg, Umeå och Malmö.

Samarbetet går ut på att utbyta journalistik, kontaktnät och spridning av innehåll, inte minst från Rapidus nätverksträffar.

– Detta kommer hjälpa oss att få ut vårt varumärke på ett nytt sätt. Vi är en smal och exklusiv tjänst, vilket vi ska vara, men nu kan fler få upp ögonen för oss. Samtidigt får EFN tillgång till vårt unika nätverk och våra kunskaper om det innovativa näringslivet i Öresundsregionen, säger Niclas Lindstrand, Rapidus chefredaktör.

Emiliano Strauss

Bransch/Kategori
Företag
Person

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: