Illusion Labs släpper spel i Appletjänst

Malmöbolaget Illusion Labs har släppt ett nytt spel på Apple Arcade. Way of the Turtle är ett plattformsspel som rör sig i en tredimensionell värld. – Jag är väldigt stolt över just den här produktionen. Vi har gjort ett spel som vi länge velat göra, vi har samlat vår kunskap över åren i detta spelet,… Läs mera »

Två nya spel på väg från Illusion Labs

Spelbolaget Illusion Labs har två nya spel på gång. Det ena är en del av Touchgrind-serien och det andra är ännu hemligt. Malmöbolaget har utvecklat mobilspel som Labyrinth, Mr Crab, Bacon Escape, Nono Islands Touchgrind Skate och Touchgrind BMX. – 2019 kommer bli ett spännande år för oss. Ett nytt spel kommer släppas 2019 och… Läs mera »

Illusion Labs går skarpt med största spelsatsningen hittills

Malmöföretaget Illusion Labs – med spel som Mr Crab, Labyrinth och Touchgrind på repertoaren – är klara med ett nytt mobilspel som sett till arbetsinsatsen är deras största satsning hittills. Spelet heter Touchgrind BMX 2 och är en uppföljare på Illusion Labs största ekonomiska framgång, från 2011, med två miljoner nedladdningar. Ettan var en betalversion… Läs mera »

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: