Tiktok lyfter spelstudio från Malmö

Spelbolaget Illusion Labs har de senaste två åren fortsatt öka både sin vinst och omsättning. Nu tittar de bortom mobilspel, flyttar till större lokaler och har samtidigt fått oväntad draghjälp av Tiktok. – Vi försökte ta reda på vad den plötsliga puckeln i intäkter kom ifrån, så var det en anställd som upptäckte att när… Läs mera »

Illusion Labs släpper spel i Appletjänst

Malmöbolaget Illusion Labs har släppt ett nytt spel på Apple Arcade. Way of the Turtle är ett plattformsspel som rör sig i en tredimensionell värld. – Jag är väldigt stolt över just den här produktionen. Vi har gjort ett spel som vi länge velat göra, vi har samlat vår kunskap över åren i detta spelet,… Läs mera »

Två nya spel på väg från Illusion Labs

Spelbolaget Illusion Labs har två nya spel på gång. Det ena är en del av Touchgrind-serien och det andra är ännu hemligt. Malmöbolaget har utvecklat mobilspel som Labyrinth, Mr Crab, Bacon Escape, Nono Islands Touchgrind Skate och Touchgrind BMX. – 2019 kommer bli ett spännande år för oss. Ett nytt spel kommer släppas 2019 och… Läs mera »

Illusion Labs går skarpt med största spelsatsningen hittills

Malmöföretaget Illusion Labs – med spel som Mr Crab, Labyrinth och Touchgrind på repertoaren – är klara med ett nytt mobilspel som sett till arbetsinsatsen är deras största satsning hittills. Spelet heter Touchgrind BMX 2 och är en uppföljare på Illusion Labs största ekonomiska framgång, från 2011, med två miljoner nedladdningar. Ettan var en betalversion… Läs mera »

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: