Här är de skånska börsvinnarna 2022

Spannmål, läkemedel och elektronik var de branscher som ledde till kraftigast aktieuppgångar under 2022 bland de skånska noterade bolagen. Den mesta kursrusaren steg med 87 procent. Rapidus har tagit fram den kompletta listan över de noterade bolag som har säte i Skåne. Totalt 167 stycken. Bolaget som toppar den listan över 2022 års aktieutveckling är… Läs mera »

Special: Nu lyfter Rapidusvinnaren – 30 år efter starten

Kort sagt: I vår uppföljning av tidigare Årets Rapidusföretag har vi nu kommit till Camurus. Bolaget utsågs till Årets Rapidusföretag 2012, drygt 20 år efter starten 1991. Några år senare börsnoterades bolaget men det är först nu som det försäljningsmässiga lyftet kommer. Av Anders Haskel, Rapidus börskrönikör 2020 blev ett utmärkt år för Camurus aktieägare. Aktiekursen… Läs mera »

Bransch/Kategori
Företag

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: