Tre frågor till Patricia Dianda…

...Rapidus 34:a och Årets Friskt Vågat-vinnare 2020, som nyss vunnit streetfood-SM vid Swedish Street Food Awards. Hennes företag Flavor Boss Trich serverar afro-karibisk mat från en food truck som i oktober ska representera Sverige i EM i München.

Blev du överraskad?

– Ja jag blev jätteöverraskad! Det är första gången jag är med. Vi var 15 stycken finalister som var där under tre dagar. Sen fick folk komma och rösta, vi kom tvåa i folkets val och vann sen hela tävlingen.

Hur många är ni nu i företaget?

– Nu är vi fyra stycken i teamet och letar efter fler. Men det är det som är knepet. Efter covid förlorade många jobb, så nu går alla går på knäna och letar efter personal. Tanken är att expandera. Prio ett är att hitta ett nytt ställe, ett industrikök, så att vi kan expandera och ytterligare en food truck.

Hur mycket ska ni växa på ett år?

– Vi hoppad bli sju-åtta stycken beroende på hur stort vi gör det. Det är mycket logistik som ska fixas för att vi ska växa, så vi får se helt enkelt. Det är mycket men det är skitkul. När man får sådana här utmärkelser då är det värt det.

Mette Carlbom

Bransch/Kategori
Företag
Person

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: