Tre frågor till Patricia Dianda…

…Rapidus 34:a och Årets Friskt Vågat-vinnare 2020, som nyss vunnit streetfood-SM vid Swedish Street Food Awards. Hennes företag Flavor Boss Trich serverar afro-karibisk mat från en food truck som i oktober ska representera Sverige i EM i München. Blev du överraskad? – Ja jag blev jätteöverraskad! Det är första gången jag är med. Vi var 15… Läs mera »

Tre frågor till Årets Friskt Vågat…

…Patricia Dianda, som mitt under brinnande corona expanderade sitt företag Flavor-Boss Trich, som gör afro-karibisk mat som säljs från hennes food truck, på events och via catering. I november tog hon över ett kök i Sofielund och satte igång en utvidgad cateringverksamhet. Förra veckan tilldelades Patricia Dianda Årets Friskt Vågat av Rapidus för sin starka… Läs mera »

Bransch/Kategori
Företag
Person

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: