Rapidus önskar glad påsk!

Rapidus tar nu ledigt några dagar över påsk. Vi är tillbaka igen på tisdag den 29:e mars med fler exklusiva nyheter, analyser och möten.

Under vintern har vi bland annat rapporterat om att e-handelskoncernen CarpetVista och miljardföretaget Safegate fått nya ägare, att Apsis hamnat i en juridisk tvist med hajpade uppstartsbolaget GetAccept samt om storemissioner i Oatly och nu senast Sol Voltaics, som får in ett saudiskt investeringsbolag som nya delägare.

Mycket har dock kretsat kring telekomklustret i Lund, där Sony Mobile dragit ned medan bland andra Bosch och Apple växlat upp. Parallellt har bolagen bildade från tidigare Sony Mobile-anställda tagit sina första stapplande steg.

Erik Olausson_litenKanske läser du det här i skidbacken eller hängmattan. Eller så sliter på du kontoret med det sista som ska fixas innan ledigheten. I vilket fall önskar vi på Rapidus-redaktionen en glad påsk och en riktigt avkopplande långhelg!

/Erik Olausson,
chefredaktör och ansvarig utgivare

Bransch/Kategori

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: