Sharkmob når anställningstak

Spelbolaget Sharkmob i Malmö – som ännu inte avslöjat detaljer kring sitt spel – har vuxit till att sysselsätta runt 55 personer. – Det var vårt tak från början med det projektet vi har nu. Vi har tre tjänster ute, det är behov som uppstått längs vägen. Under nuvarande omständigheter kommer vi inte växa mer…. Läs mera »

LU Bio har likviderats

Som Rapidus kunde berätta sommaren 2017 har planen varit att avveckla Lunds universitets riskkapitalbolag LU Bioscience. Nära ett år senare är nu likvidationen avslutad. Kvar i portföljen fanns innehav i noterade Cantargia och Follicom, som delats ut till LU Bios ägare. Sedan start har 100 miljoner kronor investerats i riskkapitalbolaget. – Det är tveksamt om… Läs mera »

Sharkmob möblerar om i styrelsen

Malmöbaserade Sharkmob värvar Kristofer Westergren till ordförandeposten. Han tar över efter IT-entreprenören Fredrik Alstierna, som var med och startade upp spelbolaget. Delägaren Anders Petterssons son Vilhelm Pettersson tar samtidigt plats som ledamot. Kristofer Westergren är partner och grundare av Corpura Fondkommission i Stockholm och har tidigare även arbetat på Sedermera Fondkommission. – Kristofer Westergren har… Läs mera »

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: