Ägaren drar i bromsen – Anima försätts i konkurs

Malmöbaserade klocktillverkaren Anima ha begärts i konkurs. I en intervju med Rapidus berättar vd Pål Borge att den kinesiska huvudägaren GoerTek gjort om sina planer och stoppar kapitaltillförseln. – Det känns tråkigt, framför allt eftersom vi haft en långsiktig plan som vi följt. Vi gavs inte en tillräcklig chans att hitta nya investerare, allt gick… Läs mera »

Nya värvningar på Anima och McNeil

Teknikbolaget Anima i Malmö har värvat Linda Malmgren som kommunikationschef. Hon har i dag en motsvarande roll på klusterorganisationen Mobile Heights, en post hon lämnar under våren. Mobile Heights har inlett rekryteringen av hennes ersättare. Anima är grundat av en grupp tidigare Sony Mobile-chefer och utvecklar teknik inom wearables, alltså elektronik man bär på kroppen…. Läs mera »

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: