Bildreferat: Johan Andersson räknar kallt med att Reepalu får bakläxa

Under sommaren lämnade Thomas Gustafsson posten som vd för Malmöbaserade börsbolaget Duni för att istället gå till storägaren Mellby Gård. På Rapidus fullsatta frukostmöte på tisdagen berättade familjeimperiets vd Johan Andersson om den tidigare Duni-vd:ns nya roll, varför Johan inte räds Ilmar Reepalus utredning om vinster i välfärden och varför han aldrig blev forskare inom matematik.

Publiken på Studio fick även höra Johan Andersson berätta om det tuffaste jobbet hittills, som ansvarig för Smarteyes expansion i Tyskland, och om hur fadern Rune Andersson fått ge namn till en exklusiv loafer.

Klicka här för att se ett snabbt referat med bilder från mötet. Bland de närmare 200 gästerna i minglet syntes femton personer som var med även på Rapidus frukostmöte 2007 då Johan Anderssons far Rune Andersson intervjuades, däribland Inwidos marknads- och kommunikationschef Jonna Opitz, Dignitanas ordförande Semmy Rülf och Aspektas vd Thomas Pålsson.

Bransch/Kategori

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: