Välkommen tillbaka!

I takt med att sommaren börjar närma sig sitt slut kickar Rapidus igång igen. I vanlig ordning kan du se framemot en höst fylld med exklusiva nyheter och djupgående analyser om det bubblande näringslivet i Öresundsregionen.

I dag börjar vi med att plocka upp nyheter som kommit fram under sommaren men inte fått så stor uppmärksamhet, bland annat att kontorshotellet Mindpark i Helsingborg etablerar sig i Malmö och att det prisade skånska miljöteknikbolaget Anolytech gått i konkurs. Imorgon drar vi igång vår ordinarie utgivning med helt exklusiva Rapidus-nyheter.

Vi vill veta vad du tycker! Tveka inte att höra av dig om du har synpunkter, ideér och tankar om det vi skriver. Vi finns bara ett telefonsamtal eller ett mejl bort.

Tack för att du väljer att läsa Rapidus!

/Emily Binks, nyhetschef

Bransch/Kategori

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: