Tina Kaikkonen blir vd för Malmöbyrå

Kommunikationsbyrån Coure i Malmö har rekryterat Tina Rudin Kaikkonen som ny vd. Coure, som är specialiserade på företag inom life science och detaljhandel, grundades 2013 och jobbar med varumärken som Novo Nordisk, Ferrero och Rubin medical.

tina_kaikkonen_ny– Jag har haft en dialog med majoritetsägarna sedan innan sommaren och de ville få till en förändring med en vd som jobbade mer med kommunikationsfrågor än försäljning, säger Tina Rudin Kaikkonen till Rapidus.

Coure har i dag fyra anställda och omsatte runt fyra miljoner kronor 2015. Bolaget grundades av Elin Mellbrand och Martin Widén som båda är aktiva i byråns verksamhet.

Tina Rudin Kaikkonen har det senaste året arbetat som marknadsansvarig i Percy Nilssons fastighetsbolag Parkfast. Uppdraget var att jobba med Parkfasts alla varumärken som Malmö Arena, Malmö Arena Hotel och Hotel Mäster Johan.

– I samband med att Hotel Mäster Johan såldes i år, som var ett av mina huvuduppdrag, kändes det naturligt för mig att sluta där, säger Tina Rudin Kaikkonen.

Hon har en bakgrund på TAT, Uppstart Malmö, Tillväxt Malmö och Good Malmö och har även skapat flera kampanjer som Pay IT Forward tillsammans med webbyrån Pixelant. Hon sitter även i styrelsen i FC Rosengård.

Magnus Erlandsson

Bransch/Kategori

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: