Rapidus önskar glad påsk!

För att möta ansamlingen av röda dagar i kalendern gör Rapidus ett kortare utgivningsuppehåll. Vi är tillbaka igen på tisdag med nästa ordinarie nyhetsbrev.

Efter påsk rivstartar vi också med två Rapidus-arrangemang i snabb följd. Frukostmötet med Creandums grundare Staffan Helgesson 27 april är i det närmaste fullbokat men det finns fortfarande några platser kvar till Rapidusbaren, torsdagen 20 april på Edison Park i Lund. På scen intervjuar Jan Wifstrand bland andra moderatpolitikern Anne-Marie Pålsson och Sofia Appelgren, grundare av organisationen ”Mitt Liv”. Klicka här om du missat att anmäla dig till detta rappa event.

Vi på redaktionen vill önska alla abonnenter en glad påsk och en riktigt skön långhelg. Samt passa på att säga tack för att du prenumererar på Rapidus!

/Erik Olausson,
chefredaktör och ansvarig utgivare

Bransch/Kategori

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: