Näringslivsprofiler föreslås till MFF:s styrelse

På fredagens årsmöte väljs sannolikt två tunga näringslivstoppar in i MFF:s styrelse. Valberedningen har föreslagit nyval för Bodil Rosvall Jönsson och Hamdija Jusufagic. Bodil Rosvall Jönsson var med och byggde upp inkubatorn Minc. Hon har även varit näringslivsdirektör för Region Skåne samt koncernchef och vd för Business Region Skåne. Det andra namnet har även han… Läs mera »

Rapidus i vimlet: Pehr Anderssons sista 07.07-möte

I tio års tid har Pehr Andersson väckt Malmös näringsliv och offentliga sektor tidigt på morgonen för att sammanföra dem på 07.07-möten. Men allt har sitt slut (utom Rapidus utgivning) och på torsdagen var det sista gången som Pehr Andersson fick sammankalla dem alla. Nu på Slagthuset MMX. Med gästerna Bodil Roswall Jönsson, tidigare vd… Läs mera »

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: