Näringslivsprofiler föreslås till MFF:s styrelse

På fredagens årsmöte väljs sannolikt två tunga näringslivstoppar in i MFF:s styrelse. Valberedningen har föreslagit nyval för Bodil Rosvall Jönsson och Hamdija Jusufagic. Bodil Rosvall Jönsson var med och byggde upp inkubatorn Minc. Hon har även varit näringslivsdirektör för Region Skåne samt koncernchef och vd för Business Region Skåne. Det andra namnet har även han… Läs mera »

Analys: Valberedningen har blivit valbeställningen

Kort sagt: Malmö FF:s val av ny ordförande har lett till en engagerad debatt sedan jag riktade kritik i en debattartikel. Men problemet med valberedningar som inte tar sitt jobb på fullt allvar är inte unikt för MFF eller för idrottsvärlden, fenomenet finns också i näringslivet. Med lika allvarliga konsekvenser. Av Jan Wifstrand, vd för… Läs mera »

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: