tisdag 5 mars 2024

inloggad som

Rapidus i vimlet: Pehr Anderssons sista 07.07-möte

I tio års tid har Pehr Andersson väckt Malmös näringsliv och offentliga sektor tidigt på morgonen för att sammanföra dem på 07.07-möten. Men allt har sitt slut (utom Rapidus utgivning) och på torsdagen var det sista gången som Pehr Andersson fick sammankalla dem alla. Nu på Slagthuset MMX. Med gästerna Bodil Roswall Jönsson, tidigare vd för Minc och Business Region Skåne, numera vd för BRJ Management, och (till allas förtjusning) Rapidus vd och grundare Jan Wifstrand.

Trion behandlade Malmös utveckling sedan 1914, det vill säga något längre än Pehr Andersson varit näringslivsdirektör, och hann även med att citera Alice Cooper och förkunna att Skurup är fridfullare än Petri kyrka. /Niclas Lindstrand

I tio års tid har Pehr Andersson väckt Malmös näringsliv och offentliga sektor tidigt på morgonen för att sammanföra dem […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad