lördag 20 april 2024

inloggad som

Navet expanderar – värvar Bodil Rosvall Jönsson

Efter en omorganisation i Region Skåne lämnade Bodil Rosvall Jönsson i våras sin post som regionens näringslivschef och som vd för Business Region Skåne. Nu står det klart att hon börjar som senior rådgivare på affärskonsultföretaget Navet.

bodil-rosvall-jo%cc%88nsson1– Det ska bli väldigt roligt att jobba med Navet. Redan nu har vi identifierat samarbeten och affärer, och där ser jag att det nätverket jag byggt upp under åren är någonting som vi bygger vidare på, säger Bodil Rosvall Jönsson till Rapidus.

Hon har tidigare varit vd för Minc samt suttit i styrelsen för Connect Skåne, Almi Invest och forskningsinstitutet Mapci.

Navet fokuserar på corporate finance, ekonomistyrning och affärssystem och sysselsätter 35 konsulter. Fem av dem utgår från Malmö och resterande från Helsingborg. Bland Navets kunder syns Bravida, Sembo, Helsingborgshem och Länsförsäkringar. Bolaget är i en expansionsfas, uppger vd Göran Hellström.

– Den konkreta planen är en geografisk utvidgning i Öresundsregionen. Vi planerar att dubbla vår kontorsyta i Malmö Börshus, säger han.

Navet ägs av Göran Hellström samt ytterligare fem personer som är verskamma i bolaget.

Efter en omorganisation i Region Skåne lämnade Bodil Rosvall Jönsson i våras sin post som regionens näringslivschef och som vd […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Svensk scampi i Lejonkulan

    Veckans avsnitt av podden Lejonkulan gästas av bolaget Cresponix som ska odla hållbar scampi i Sverige. Det är första gången Jan Dahlqvist bjuder in ett bolag helt utan Skånekopplingar.