Ny försäljningschef på Rapidus

Yessica Andersson tillträder i dagarna posten som ny marknads- och försäljningschef för Rapidus.

Hon kommer närmast från egen verksamhet i flera olika projekt, främst som producent och projektledare. Yessica har en gedigen bakgrund inom eventindustrin, bland annat från Malmöfestivalen, Eurovision, Grammisgalan och flera andra stora arrangemang, samt från Backup Event AB. Hon arbetar nu även för Studieförbundet Bilda, som verksamhetschef för Hiphopcentralen.

– Jag är mycket peppad att ta över rollen som sälj- och marknadsansvarig och ser verkligen fram emot alla dessa kundkontakter, säger Yessica Andersson.

–  Utöver att träffa så många som möjligt kommer mitt mål också att vara att få fler att upptäcka Rapidus – med alla möjligheter det ger. Vi ses och hörs!

Den tidigare försäljningschefen Jacqueline Fredriksson har valt att avsluta sitt uppdrag för att gå vidare till nya uppgifter.

Rapidus

Bransch/Kategori

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: