Ny bok om HQ-härvan blir en ”kioskvältare” lovar Qviberg

qvibergbrevet_ny
I november inleds ett omfattande skadeståndsmål mot Mats Qviberg och ett tiotal andra inblandade i kraschen för HQ Bank. Men bakom kulisserna jobbar finansmannens högra hand Christen Ager-Hanssen och DI-journalisten Jenny Hedelin med en bok som Mats Qviberg menar kan omkullkasta hela processen. Det avslöjade han på Rapidus frukostmöte på fredagen.

– Det som kommer fram där är rent sinnessjukt. Boken kan bli en jättegrej eller så kan den tystas ner totalt. Men jag tror den innehåller så mycket att det är svårt att tysta ner den, sa Qviberg inför den fullsatta publiken i Moll Wendéns lokaler.

Boken släpps strax innan rättegången där bland andra Mats Qviberg och revisionsbyrån KPMG stäms på fem miljarder kronor av HQ, det Aktietorgsnoterade tidigare moderbolaget för HQ Bank.

I minglet syntes bland andra Axisgrundaren Martin Gren, TePes vd Joel Ekelund och Karin Ebbinghaus på nystartade EY Law.

Klicka här för ett bildreferat från det knökfulla mötet

Bransch/Kategori

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: