Chefredaktören: Vilket härligt rekord!

Kristian redaktorAldrig förr har så många läst Rapidus som idag. Ni abonnenter ökar stadigt i antal, och just senaste veckorna har speciellt många nya läsare hakat på vilket gör att vi i dagarna ökat med tio procent sedan ifjol.

Till alla er nyinkomna vill jag säga extra välkommen till Rapidus.

Idag bjuder vi på en uppdatering av Ripasso Energy, som tagit licens på att utveckla Kockums stirlingmotor för miljöteknikområdet. Vi berättar också om Malmöbolaget Me In a Box som tagit en stororder i Förenade Arabemiraten och i ett slag går från en rekryteringsverksamhet på 10-20 lediga platser till en nivå på 100-120 personer.

Även telekomjätten Huawei expanderar. Hur det går för filialen i Lund kan du läsa om ovan. Där får du också det senaste om entreprenörsföretaget IXX IT-partner.

Det händer verkligen mycket i regionens näringsliv just nu, inte minst bland de små och mellanstora företagen. Denna utveckling följer du effektivt med Rapidus nyhetstjänst.

Missa heller inte våra nätverksträffar. Nästa vecka den 11 mars drar vi igång Rapidusbaren i Lund, där du bland annat möter Skånes nye regeringschef Henrik Fritzon. Veckan därpå den 18 mars kör vi årets första frukostmöte. Gäst på scen är private equity-bolaget Altors grundare Harald Mix.

Frukostmötet är fullbokat, men här kan du anmäla dig till väntelistan.

Klicka här för att anmäla dig till Rapidusbaren.

Vi på Rapidus är mycket glada för vårt nya läsarrekord och kommer fira med en extra stark kopp kaffe idag.

Tack för att du hänger med oss!

/Kristian Svensson
Chefredaktör/Utgivare

Bransch/Kategori

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: