Polypeptide växer i Malmö…

Polypeptide Laboratories i Limhamn växte under förra året med nya kundprojekt inom utveckling och produktion av peptidläkemedel. I år installerar bolaget ny utrustning för att öka kapaciteten och kunna erbjuda fler kunder produktion av läkemedel som redan nått marknaden. – Förra året gick riktigt bra med en omsättning liknande 2020. Vi hade en signifikant ökning… Läs mera »

…och satsar på att minska klimatpåverkan

Efter många turer fick Polypeptide Laboratories förra året tillstånd av Länsstyrelsen att dubbla maxproduktionen i Limhamn till 1.000 kilogram produkt per år. Sedan dess har bolaget satsat på flera miljöinriktade projekt, bland annat för att minska förbrukningen av vatten. – En av satsningarna är att vi har installerat en förbättrad enhet som reducerar våra utsläpp i luften… Läs mera »

Bransch/Kategori
Företag
Person

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: