QPharma behöver bygga ut igen…

Knappt har QPharmas nya fabrik hunnit invigas förrän en förväntad stor efterfrågan på kundprodukter kräver större produktionskapacitet. Om två år måste bolaget ha en fabrik till, men frågan är om den får plats på bolagets tomt i Malmö, uppger QPharmas vd Kenneth Stokholm för Rapidus. – Inom ett år ska vi ha bestämt oss för… Läs mera »

… och bolagsgruppen har större växtplaner

Förra året organiserades några av Frederik Paulsens marknads- samt kontraktsproduktionsbolag in i en global koncern under nya moderbolaget Sever Life Sciences med huvudkontor i Schweiz. Kenneth Stokholm är global chef för gruppen av kontraktproduktionsbolag, Pharma Services, och avslöjar planer på en fördubbling fram till 2025. – Inom det närmaste halvåret ska vi besluta om vår… Läs mera »

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: