FSport med i matchen igen…

Helsingborgsbaserade FSport öppnar snart den första av två investeringsrundor som totalt ska tillföra bolaget 30-35 miljoner kronor. Den andra rundan sker i samband med bolagets börsnotering på First North, som i sin tur sker i samband med fotbolls-EM i sommar.  – Pengarna ska främst gå till utveckling av fler spel och marknadsföring. Tekniken är klar… Läs mera »

Efter spellicensen – FSport på partnerjakt

I somras fick FSport tillstånd att bedriva vadhållning online från Spelinspektionen. Nu söker Helsingborgsbolaget efter starka partner som kan marknadsföra den nya spelformen i Skandinavien. Närmst målet är de i Norge, men i Belgien har ett samarbete redan sjösatts. Daily Fantasy Sports, eller DFS, kallas den och går ut på att deltagarna tar ut ”fantasilag”… Läs mera »

FSport tar in 40 miljoner kronor

Helsingborgsbolaget FSport stängde under senhösten en emissionsrunda på 20 miljoner kronor. Nu reser bolaget ytterligare 20 miljoner i en runda under våren. Samtidigt utvecklar bolaget ”aktie-SM” och inväntar spellicens på den svenska marknaden från nyinrättade Spelmyndigheten. FSport verkar inom det snabbväxande spelsegmentet DFS, som står för daily fantasy sports. DFS går ut på att låta… Läs mera »

FSport fyller på kassan – utökar med nya nätspel

Helsingborgsbaserade FSport fortsätter sin satsning på nätspel med sportinnehåll och har under sommaren fått in tolv miljoner kronor genom en nyemission. Enligt FSports vd Hampus Hägglöf är det flera enskilda privata investerare som gått in med kapital. – Vi har hållit en öppen dialog med våra befintliga aktieägare, men lejonparten av dessa tolv miljoner kronor… Läs mera »

Bransch/Kategori
Företag
Person

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: