söndag 25 februari 2024

inloggad som

… och förbereder notering i år

|  
|  

FSport förbereder sin breda lansering i Skandinavien till fotbolls-EM i sommar och planen är att i samma veva gå till börsen. Därför öppnar bolaget nu en nyemission för att ta in upp till tio miljoner kronor, varav fem miljoner är säkrade från en befintlig ägare.

Det är alltså samma plan som bolaget hade innan pandemin satte stopp för turneringen sommaren 2020. För att klara pandemin fick FSport pausa stora delar av verksamheten och fokusera på att vidareutveckla sin tjänst.

– Vår vd Björn Hofvendahl var väldigt duktig på att hålla i pengarna och vi fick ta lite konsultuppdrag för att dryga ut kassan. Men nu känner jag att vi har ett starkare case än tidigare, framför allt när vi slås ihop med 1×2 och Trav.se, säger Filip Martell till Rapidus.

Emiliano Strauss

FSport förbereder sin breda lansering i Skandinavien till fotbolls-EM i sommar och planen är att i samma veva gå till […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


 • “Odlat kött blir billigare än ko”

  ,
  Re:meat är först i Sverige med att utveckla odlat kött. Nu söker Malmöbolaget långsiktiga investerare som vet hur man bygger upp industrier från grunden.

 • Blåste Akelius liv i skoldebatten?

  Den avblåsta affären där Roger Akelius skulle köpa 25 procent av Academedia är en av de mest bisarra händelser som blivit mediastoff i svenskt näringsliv sedan millennieskiftet. Men det finns en enkel förklaring till att det blev så galet.

 • Rollatorbroms körde i diket

  Medeonbolaget Brillanze pausar försöken att få ut sina rollatorbromsar på marknaden och satsar istället på sina trasselfria fiskerullar. Bolaget håller nu på att resa 6 miljoner kronor för att snabba på utrullningen.

 • Tufft år för poolförsäljaren

  Konjunkturen och räntan var inte nådig mot poolföretaget Gullberg & Jansson i Helsingborg under 2023. Försäljningen dök och vinst vändes till förlust.