fredag 19 april 2024

inloggad som

… och förbereder notering i år

|  
|  

FSport förbereder sin breda lansering i Skandinavien till fotbolls-EM i sommar och planen är att i samma veva gå till börsen. Därför öppnar bolaget nu en nyemission för att ta in upp till tio miljoner kronor, varav fem miljoner är säkrade från en befintlig ägare.

Det är alltså samma plan som bolaget hade innan pandemin satte stopp för turneringen sommaren 2020. För att klara pandemin fick FSport pausa stora delar av verksamheten och fokusera på att vidareutveckla sin tjänst.

– Vår vd Björn Hofvendahl var väldigt duktig på att hålla i pengarna och vi fick ta lite konsultuppdrag för att dryga ut kassan. Men nu känner jag att vi har ett starkare case än tidigare, framför allt när vi slås ihop med 1×2 och Trav.se, säger Filip Martell till Rapidus.

Emiliano Strauss

FSport förbereder sin breda lansering i Skandinavien till fotbolls-EM i sommar och planen är att i samma veva gå till […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Svensk scampi i Lejonkulan

    Veckans avsnitt av podden Lejonkulan gästas av bolaget Cresponix som ska odla hållbar scampi i Sverige. Det är första gången Jan Dahlqvist bjuder in ett bolag helt utan Skånekopplingar.