Välkommen till Rapidusbarens andra höstmingel!

Onsdagen den 14:e oktober klockan 16.30.

Kursändring för Lunds Universitet? Eller? Nye ordföranden Jonas Hafström ger klara besked i baren.

Hur gör man gör att få klassisk lundensisk förpackningsindustri att lyfta på nytt?

Svaren ges av Maud Rahm, VD för Flextrus.

Kom till Rapidusbaren i Lund, bästa näringslivsminglet i stan!

Jonas Hafström är killen som kände Lunds Universitet innan han ens kunde krypa. Efter en lång internationell karriär som diplomat och en spännande resa i den svenska politikens innersta maktfäste kommer han tillbaks till stan som ordförande för jätteorganisationen LU, med helt ny ledning.

Vi gör en litet längre intervju med denne tunga Lundamakthavare, för några år sedan rikskänd som den stenhårt arbetande ambassadören mitt i tsunamikatastrofens inferno. Och som också har träffat i princip alla världens toppar i rollen som Sveriges ambassadör i Washington.

Maud Rahm, Flextrus, är något så ovanligt som en exekutiv kvinnlig industriledare i Lund. Med bestämd hand har hon styrt upp miljardföretaget, som kommer ur den gamla Åkerlund & Rausing-världen, till en vital och effektiv aktör. Med nya idéer satsar hon på att synliggöra industrijobb som något attraktivt och framtidsinriktat.

Rapidus Random? Ja, faktiskt prövar vi kanske ett nytt grepp denna gång. Du, just du, blir kanske spontanintervjuad på scenen, man vet aldrig. Vi brukar ha bra koll på våra gäster…

Onsdagen den 14 oktober kl 16.30 möts vi för andra gången i höst på Edison Park, Emdalavägen 10 i Lund. Celebra gäster, läcker mat och ingen avgift för dig som får denna inbjudan! Precis som vanligt!

Briggen bjuder på fri parkering efter 16, utanför Edison Park!

Och vi delar givetvis ut ”Rapidus creddar”- diplomet, till någon som gjort något riktigt bra för regionen på sistone.

Jan Wifstrand från Rapidus ställer frågorna.

Rapidusbaren är stället för dig som gillar att hänga med i näringslivet. Här träffar du veteraner och uppstickare, politiker och riskkapitalister, studenter och innovatörer, entreprenörer och industrialister, finansfolk och kommunikatörer. Stjärnkocken Peter Skogströms krog Edison står för barmat i toppklass.

Rapidusbaren i Lund arrangeras tillsammans med vår partner Briggen, som står för lokal, mat o dryck samt övriga partners Awapatent, Industrifonden, EY och Sparbanken Skåne.

Skynda dig att anmäla dig här

Välkommen!

Om du anmält dig och skulle få förhinder, meddela detta snarast till thereze.grabowska@rapidus.se så att någon annan kan få din plats. Vi tar avgift av dem som bara struntar i att komma, utan återbud.

Bransch/Kategori

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: