tisdag 5 december 2023

inloggad som

Hästbusiness på Rapidusfrukost

Anmälan frukost 22/11-23 i Malmö

Rapidusfrukost 22 november 2023

Namn(Obligatoriskt)

Du missar väl inte världsstjärnorna Peder och Lisen Bratt Fredricson? Vi har fått några sena återbud och därför finns det fortfarande ett fåtal platser till Rapidusfrukosten, på onsdag den 22 november.

OS-guld, VM-guld, EM-guld och en hel hög med silvermedaljer har gjort Peder Fredricson till en av våra mest hyllade och beundrade sportutövare. Framgångarna för svensk hästhoppning har väckt stor uppmärksamhet över världen.

Men hur ser själva affären ut, med uppfödning, köp, sälj, sponsorer och PR?

Det är Lisen Bratt Fredricson som styr företaget, lägger strategin och håller koll på de affärsmöjligheter som hela hästindustrin ger. Konkurrensen är knivskarp.

Möt makarna Fredricson, två Rapidusgäster som berättar om det hårda och kostsamma arbetet bakom kulisserna och satsningar på helt nya affärer.

Lisen Bratt Fredricson och Peder Fredricson intervjuas av Jan Wifstrand, på Rapidus femte frukostmöte 2023. Värd för mötet är Zacco.

 • Den 22 november 2023
 • Lokal 17 i Studio på Nordenskiöldsgatan 24 i Malmö.
 • Droppa in från 07.30, var på plats senast 07.45 för kaffe och smörgås. Mötet är slut klockan 09.00.

Vi hoppas få se Dig på plats och ber Dig anmäla Din närvaro snarast genom att klicka på länken nedan.

Välkommen!

Rapidus samarbetar med fem olika värdar för frukostmötena:
Sparbanken Skåne, Advokatfirman Lindahl, PwC, Zacco samt EKN.

Träffa succéparet inom svensk hästhoppning – Peder Fredricson och Lisen Bratt Fredricson. Anmäl dig här.


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


 • Rekordsiffror för skånska hotell

  Det skånska hotellåret 2023 ser ut att överträffa förväntningarna efter en stark höst. Trots lågkonjunktur tror regionens hotellchefer att den positiva trenden fortsätter in i 2024, med Malmö som draglok.

 • Han tar ratten i golvkoncernen

  Golvkoncernen Inarea Group, skapat av investerarnärverket Small Cap Partners, gör en ledningsrokad. Ny vd som ska rigga bolaget för försäljning är Rikard Fransson.

 • Malmö in i nytt globalt nätverk

  På onsdagen fattar Malmös kommunstyrelse beslut om att gå med i det Tokyo-skapade hållbarhetsnätverket G-Nets. Minc ska få 1,2 Mkr för att driva medlemskapet.


 • Så dyr är en tävlingshäst

  “Tävlingar är ett bra skyltfönster för våra hästar”. Det sa Peder och Lisen Fredricson när de gästade Rapidus frukost. Se mingelbilder från eventet.