torsdag 2 maj 2024

inloggad som

Sista chansen: Frukost med Stina Ehrensvärd

|  
|  

I veckan börsnoterades Yubico, IT-säkerhetsföretaget som Stina Ehrensvärd byggt från två tomma händer, till ett börsvärde på nästan 9 miljarder kronor. I dag är sista chansen att anmäla sig till vår frukost imorgon den 22 september med succéentreprenören Stina Ehrensvärd.

Värd för arrangemanget är fastighetsbolaget Wihlborgs som välkomnar oss till det nya huset Space i Science Village, Brunnshög.

Välkommen!

När: Fredagen den 22 september, kl 07.30 – 09.00

Var: Space, Rydbergs Torg 11. Parkeringsmöjligheter finns på LKPs parkering på Partikelgatan. Spårvagnen stannar vid hållplats ESS, som ligger granne med Space.

Hur: Kaffe och macka serveras

Du blir en av de första att få besöka det nybyggda Space!

Space är det första huset som kommer att stå klart i Science Village mellan forskningsanläggningarna ESS och MAX IV och därmed en viktig milstolpe för det framväxande området. I Space kommer den första hyresgästen Oatly att flytta in i oktober och skapa ett nytt forsknings- och innovationscenter. Huset är byggt i trä och i skandinavisk stil, och certifieras enligt Miljöbyggnad Guld, WELL och NollCO2.

Vi på Rapidus har nöjet att bjuda in dig som är prenumerant till en frukost den 22 september där du får träffa succéentreprenören Stina Ehrensvärd, grundare av IT-säkerhetsföretaget Yubico.


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Så väcker du journalistens intresse

    Överraskning, känslor och pengar. Det är ingredienser till en artikel som väcker alla Rapidusläsares intresse. Så här gör du för att komma i tidningen.

  • Oatly bantar sig i form

    Oatly Group visar en liten försäljningsökning under första kvartalet, trots att efterfrågan av bolagets havrebaserade alternativ minskade med 30 procent i Kina. Huvuddelen av en minskad förlust kommer dock från minskade kostnader.

  • Ascelia rusar på fas 3-resultat

    Ascelia Pharma, med huvudkontor i Malmö, redovisar positiva resultat från en fas 3-studie med kandidaten Orviglance. Aktien rusade på beskedet.

  • Delningsekonomi i Lejonkulan

    I morgon fredag släpper vi ett nytt avsnitt av Lejonkulan. Här är frågan om det finns ekonomi i delningsekonomi.