fredag 29 september 2023

inloggad som

Påminnelse: Dubbla Rapidus-event

Vi har ett fåtal platser kvar till nästa veckas evenemang. Missade du den första inbjudan? Anmäl dig genom att klicka på länkarna nedan.

Rapidusfrukost onsdagen den 24 maj på Eleda Stadion i Malmö, då Jan Wifstrand intervjuar MFF:s tränare Henrik Rydström. Vi öppnar klockan 07.30 för frukostmingel i Eventlokal 1910, ingång 7 evententré, Eric Perssons väg 7. Advokatfirman Lindahl är värd för mötet som är slut 09.00.

Klicka här för att anmäla dig till frukostmötet på onsdag 24/5.

Dagen efter anordnar vi en after work i samarbete med Västra Hamnen Corporate Finance. Utöver Håkan Sjögren, noteringsansvarig på Nasdaq i Sverige, som intervjuas av Rapidus chefredaktör Gunnar Wrede, kommer flera börs-vd:ar att vara på plats. Vi börjar kl 17.00 på Lokal 17 i Studiohuset på Nordenskiöldsgatan 24 i Malmö.

Klicka här för att anmäla dig till AW:n på torsdag 25/5.

Vi har ett fåtal platser kvar till nästa veckas evenemang. Missade du den första inbjudan? Anmäl dig genom att klicka […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad