tisdag 16 juli 2024

inloggad som

Påminnelse: Dubbla Rapidus-event

Vi har ett fåtal platser kvar till nästa veckas evenemang. Missade du den första inbjudan? Anmäl dig genom att klicka på länkarna nedan.

Rapidusfrukost onsdagen den 24 maj på Eleda Stadion i Malmö, då Jan Wifstrand intervjuar MFF:s tränare Henrik Rydström. Vi öppnar klockan 07.30 för frukostmingel i Eventlokal 1910, ingång 7 evententré, Eric Perssons väg 7. Advokatfirman Lindahl är värd för mötet som är slut 09.00.

Klicka här för att anmäla dig till frukostmötet på onsdag 24/5.

Dagen efter anordnar vi en after work i samarbete med Västra Hamnen Corporate Finance. Utöver Håkan Sjögren, noteringsansvarig på Nasdaq i Sverige, som intervjuas av Rapidus chefredaktör Gunnar Wrede, kommer flera börs-vd:ar att vara på plats. Vi börjar kl 17.00 på Lokal 17 i Studiohuset på Nordenskiöldsgatan 24 i Malmö.

Klicka här för att anmäla dig till AW:n på torsdag 25/5.

Vi har ett fåtal platser kvar till nästa veckas evenemang. Missade du den första inbjudan? Anmäl dig genom att klicka […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


 • Kvinnor i Lejonkulan

  Rapidus podd Lejonkulan har träffat en lång rad driftiga kvinnliga entreprenörer, och då handlar det om intim hälsa, njutning och relationer. Passa på att lyssna när programledare Jan Dahlqvist tar tempen på deras affärsidéer.

 • Ung börs-vd med miljardmål

  Konsultbolaget Solid X vd Filip Alexanderson är en av Sveriges yngsta börs-vd:ar. Han har kammat hem flera utmärkelser för sitt entreprenörskap. Siktet är nu inställt på att tiofaldiga omsättningen till 1 miljard kronor. Här förklarar han hur det ska gå till.

 • Inwido ser ljusning

  Fönsterbolaget Inwido i Malmö levererar en kvartalsrapport som antyder att det värsta kan vara över på bygg- och renoveringsmarknaden. Orderboken växte organiskt med 10 procent i andra kvartalet. Aktien steg tvåsiffrigt på rapporten.

 • Hänt i vecka 28

  Kvartalsrapporter har dominerat veckans nyhetsflöde från de skånska börsbolagen. Det är en blandad kompott med konjunkturmässigt motstridiga signaler som framträder. En rapport som gav aktielyft var Careiums, med vd Christian Walén.