måndag 15 april 2024

inloggad som

Påminnelse: Dubbla Rapidus-event

Vi har ett fåtal platser kvar till nästa veckas evenemang. Missade du den första inbjudan? Anmäl dig genom att klicka på länkarna nedan.

Rapidusfrukost onsdagen den 24 maj på Eleda Stadion i Malmö, då Jan Wifstrand intervjuar MFF:s tränare Henrik Rydström. Vi öppnar klockan 07.30 för frukostmingel i Eventlokal 1910, ingång 7 evententré, Eric Perssons väg 7. Advokatfirman Lindahl är värd för mötet som är slut 09.00.

Klicka här för att anmäla dig till frukostmötet på onsdag 24/5.

Dagen efter anordnar vi en after work i samarbete med Västra Hamnen Corporate Finance. Utöver Håkan Sjögren, noteringsansvarig på Nasdaq i Sverige, som intervjuas av Rapidus chefredaktör Gunnar Wrede, kommer flera börs-vd:ar att vara på plats. Vi börjar kl 17.00 på Lokal 17 i Studiohuset på Nordenskiöldsgatan 24 i Malmö.

Klicka här för att anmäla dig till AW:n på torsdag 25/5.

Vi har ett fåtal platser kvar till nästa veckas evenemang. Missade du den första inbjudan? Anmäl dig genom att klicka […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Nato är nya drömkunden…

    Medlemskapet i Nato öppnar en marknad värd över tusen miljarder dollar årligen. Det gäller inte bara för försvarsmateriel, flera branscher kan gräva guld i försvarsalliansen.

  • …och en guldgruva för startups

    Utöver att bli leverantör till miljardmaskineriet Nato finns det stora pengar att söka i försvarsrelaterade fonder. Men skånska bolag kan få vänta på sin del av kakan.

  • Alfa Laval prisas i Lund

    Alfa Laval och Patrik Källåker, chef för bolagets svenska verksamhet, fick motta Lunds kommuns näringslivspris i förra veckan. I motiveringen finns ord som samhällsengagemang, innovation och hållbarhet.