Touchize i samarbete med amerikansk uppstickare

Mjukvaruföretaget Touchize inleder ett samarbete med det amerikanska betallösningsbolaget Shift4 Payments. Touchize, som utvecklar applikationer som optimerar e-handel på mobilen, kommer att skräddarsy en lösning till Shift 4Payments e-handelsplattform Shift4Shop.

− Shift4Shop är den nya uppstickaren inom e-handel. Det är full fart och vi vill väldigt gärna vara med på den resan, säger Touchizes vd Jesper Deleuran.

Shift4 Payments förvärvade i höstas e-handelsplattformen 3Dcart som numera går under namnet Shift4Shop. I samband med uppköpet kontaktade bolaget Malmöbaserade Touchize för ett samarbete. Touchize har tagit fram applikationen Swipe2Buy, en plug-in som gör det möjligt att dra produkter till en virtuell korg.

− Applikationen vi håller på att ta fram till Shift4Shop är inspirerad av Swipe2Buy. Den har en liknande funktion men ska anpassas så att det passar deras lösning, säger Jesper Deleuran.

Touchize grundades 2014 och har i dag kontor i Malmö, Stockholm, Köpenhamn och Palo Alto, Kalifornien. Deras patentsökta applikation Swipe2Buy finns i dag på flera e-handelsplattformar och når närmare två miljoner webshoppar världen över.

− Vi har en fortsatt stark tillväxt både i USA och på den sydamerikanska marknaden. Just nu lägger vi all vår energi på att fortsätta växa parallellt med arbetet med vår nya samarbetspartner, säger Jesper Deleuran

Sara Nkwe Assarsson

Bransch/Kategori
Företag
Person

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: