fredag 29 mars 2024

inloggad som

Touchize i samarbete med amerikansk uppstickare

|  
|  

Mjukvaruföretaget Touchize inleder ett samarbete med det amerikanska betallösningsbolaget Shift4 Payments. Touchize, som utvecklar applikationer som optimerar e-handel på mobilen, kommer att skräddarsy en lösning till Shift 4Payments e-handelsplattform Shift4Shop.

− Shift4Shop är den nya uppstickaren inom e-handel. Det är full fart och vi vill väldigt gärna vara med på den resan, säger Touchizes vd Jesper Deleuran.

Shift4 Payments förvärvade i höstas e-handelsplattformen 3Dcart som numera går under namnet Shift4Shop. I samband med uppköpet kontaktade bolaget Malmöbaserade Touchize för ett samarbete. Touchize har tagit fram applikationen Swipe2Buy, en plug-in som gör det möjligt att dra produkter till en virtuell korg.

− Applikationen vi håller på att ta fram till Shift4Shop är inspirerad av Swipe2Buy. Den har en liknande funktion men ska anpassas så att det passar deras lösning, säger Jesper Deleuran.

Touchize grundades 2014 och har i dag kontor i Malmö, Stockholm, Köpenhamn och Palo Alto, Kalifornien. Deras patentsökta applikation Swipe2Buy finns i dag på flera e-handelsplattformar och når närmare två miljoner webshoppar världen över.

− Vi har en fortsatt stark tillväxt både i USA och på den sydamerikanska marknaden. Just nu lägger vi all vår energi på att fortsätta växa parallellt med arbetet med vår nya samarbetspartner, säger Jesper Deleuran

Sara Nkwe Assarsson

Mjukvaruföretaget Touchize inleder ett samarbete med det amerikanska betallösningsbolaget Shift4 Payments. Touchize, som utvecklar applikationer som optimerar e-handel på mobilen, […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Allsvenskan – en sista idealistisk utpost

    Vilken kvalitet håller svensk elitfotboll egentligen? Är det värt att ompröva den svenska föreningsmodellen för att locka kapital och höja spelkvaliteten? Rapidus chefredaktör Gunnar Wrede gör en betraktelse av fotbollsekonomin.

  • Skåningar bygger nya vindkraftparker

    Hässleholmsbaserade Eolus Vind inleder bygget av tre nya vindkraftparker, men ingen av dem är i Skåne.

  • Glad påsk!

    Vi på Rapidus önskar dig en riktigt glad och varm påsk! Vi återkommer med nya skånska nyheter tisdagen den 2 […]