Välkommen på Rapidusfrukost med Riskkapitalföreningens ordförande!

Elisabeth Thand Ringqvist
Finns det egentligen någon som älskar riskkapitalister, Elisabeth Thand Ringqvist? Och hur ska Du få fler att göra det?

Elisabeth Thand Ringqvist är en landets mest rutinerade lobbyister. Nu har hon tagit på sig den omöjliga (?) uppgiften att skapa en bättre image för hela PE-industrin och venture capital. Som ny ordförande för SVCA, Svenska Riskkapitalföreningen, kan hon bara göra läget bättre för en utskälld skara giriga klippare, som framför allt rödgröna politiker älskar att hata och som har stora problem med mediehanteringen.

Hur kan hon förändra bilden? Vilken framtid har till exempel de privata alternativen inom vård, skola och omsorg, ofta ägda av jättar inom private equity? Vem vinner det långsiktiga opinionskriget, Jonas Sjöstedt eller Elisabeth Thand Ringqvist? Och vad är hennes budskap till regeringens utredare Ilmar Reepalu?

Men samtalet ska inte bara handla om riskkapitalet, utan även om företagandets villkor i Sverige, om makten i näringslivet och om varför vår gäst tokälskar alla nördar.

Det är alltså dags för ett nytt Rapidus frukostmöte, det första i höst.

Onsdagen den 21 oktober möter Jan Wifstrand kvinnan som utsågs till Årets Lobbyist för två år sedan, en f.d. politiker som skapade sig ett skarpt profilerat namn på organisationermas arena, som vd för Företagarna under fyra år.

Värd för detta möte är Moll Wendén Advokatbyrå.

Droppa in från 07.30, var på plats senast 07.50 för kaffe och macka hos Moll Wendén, Stortorget 8 i Malmö. Mötet är slut klockan nio.

Vi hoppas få se Dig på plats och ber Dig anmäla Din närvaro snarast här.

Observera att antalet platser är begränsat. Rapidus frukostmöten är alltid fullsatta. Häng på snabbt!

Notera att inbjudan enbart går till Rapidus abonnenter personligen samt våra olika frukostvärdars gäster. Arrangemanget är gratis, men vi debiterar en avgift på 500 kronor för dem som trots bindande anmälan uteblir. Meddela återbud om Du får förhinder.

Välkommen!

 Rapidus samarbetar med fem olika värdar för frukostmötena: EY, Sparbanken Skåne, Moll Wendén Advokatbyrå, E.ON Sverige samt Assa Abloy Entrance Systems.

Bransch/Kategori

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: