Quickbutik expanderar till Danmark

Quickbutik växer så det knakar och har gått från åtta till arton sedan slutet på förra året, vilket till mångt och mycket beror på att pandemin gjort att e-handeln skjutit i höjden. Nu lanserar Helsingborgsbolaget i Danmark.

– Vi har växt och fått uppmärksamhet under vår resa. Fler söker sig till oss så kundbasen växer, på samma gång växer teamet, säger Azddin Benberkan, vd på Quickbutik till Rapidus.

Quickbutik hjälper företag att sätta upp sina egna nätbutiker och hjälper dagligen lite fler än 4.500 svenska företag med sin e-handel. De har vuxit stort i Norge där man gått från att ha trettio till cirka 300 kunder sedan årsskiftet. Azddin Benberkan  som förra året var en av topp fem talanger i Rapidus och PwCs 34orna – säger att takten har ökat sedan pandemin tvingat fler att i första hand tänka digitalt.

– För oss har det gällt att lösa utmaningarna på bred front. Majoriteten vi anställt är främst inom kundsupport och produktutveckling.

Planen nu är att fortsätta expandera i Norge och Sverige, och i Danmark har Quickbutik nyligen smyglanserat.

– Vi har tio pilotkunder där och har det senaste året försökt anpassa vår produkt till den danska marknaden. För oss är inte det viktigaste att vara störst utan snarare att vara bäst på det vi gör och det tycker jag vi är, säger Azddin Benberkan.

Julia Eriksson

Bransch/Kategori
Företag
Person

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: