34orna del II: Ungdomar som kräver uppmärksamhet

Vi fortsätter presentationen av 34orna 2022 och i dag domineras listan av gamla bekanta. Vi vill gärna byta ut så många som möjligt från år till år, men vissa av ungdomarna går helt enkelt inte att ignorera i år heller. Dagens uppräkning börjar dock med en ny 34a som börjat göra väsen av sig. Vi… Läs mera »

Quickbutik värvar från Helsingsborgs stad

E-handelsbolaget Quickbutik rekryterar Simon Wikstrand som ny marknadschef. Han kommer närmast från rollen som marknadschef för Helsingborgs stad och har erfarenhet av att själv ha drivit bolag. Han tar plats i företagets ledning och ska leda satsningen att expandera Quickbutik i de nordiska länderna och vidareutveckla varumärket. – Jag kommer själv från Helsingborg så jag… Läs mera »

Quickbutik expanderar till Danmark

Quickbutik växer så det knakar och har gått från åtta till arton sedan slutet på förra året, vilket till mångt och mycket beror på att pandemin gjort att e-handeln skjutit i höjden. Nu lanserar Helsingborgsbolaget i Danmark. – Vi har växt och fått uppmärksamhet under vår resa. Fler söker sig till oss så kundbasen växer,… Läs mera »

Bransch/Kategori
Företag
Person

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: