Nu öppnar Rapidusbaren – anmäl dig här!

Rapidusbaren

Rapidusbaren i fin form 2015! 11 mars kl 16.30!

Vad ska ni göra med Skåne nu då, Henrik Fritzon?
Och hur ska universitetet få in tre miljarder (!) från privata välgörare, Ulrika Nilsson?
Och hur snabbt går det framåt med megaprojektet ESS, Sven Landelius?

Kom till Rapidusbaren i Lund, så får du koll!

Henrik Fritzon (s) är nu varm i kläderna som Region Skånes nye styrelseordförande. Han kommer till baren för att peka ut riktningen för Skåne under nytt befäl. Missa inte att höra hur han ser på utvecklingen för näringslivet, forskningen, infrastrukturen med mera.

Ulrika Nilsson, chef för Donatorrelationer, kan visa sig vara en av de viktigare profilerna för Lunds universitets framtid. Hon leder jakten på tre miljarder för den snart 350-årsjubilerande läroanstalten, som måste få in kapital på amerikanskt vis för att säkra en stark framtid.

Sven Landelius är de stora samhällsbyggenas ledande personlighet i södra Sverige. Först var det Öresundsbron, sedan Malmö högskola och nu är han ordförande i styrelsen för ESS. Han har överblicken och ger oss en statusuppdatering om hur jätteanläggningen växer fram och börjar påverka bilden av Öresundsregionen.

Onsdagen den 11 mars kl 16.30 möts vi för första gången i år på Edison Park, Emdalavägen 10 i Lund. Celebra gäster, läcker mat och ingen avgift för dig som får denna inbjudan! Precis som vanligt!

Och vi delar givetvis ut ”Rapidus creddar”- diplomet, till någon som gjort något riktigt bra för regionen på sistone.

Jennie Lorentsson och Jan Wifstrand från Rapidus ställer frågorna.

Rapidusbaren är stället för dig som gillar att hänga med i näringslivet. Här träffar du veteraner och uppstickare, politiker och riskkapitalister, studenter och innovatörer, entreprenörer och industrialister, finansfolk och kommunikatörer. Stjärnkocken Peter Skogströms krog Edison står för barmat i toppklass.

Rapidusbaren i Lund arrangeras tillsammans med vår partner Briggen, som står för lokal, mat o dryck samt övriga partners Awapatent, Industrifonden och EY. Och nu även med Sparbanken Skåne, välkomna!

Skynda dig att anmäla dig - klicka här.

Välkommen!

Om du anmält dig och skulle få förhinder, meddela detta snarast till thereze@rapidus.se så att någon annan kan få din plats.

Bransch/Kategori

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: