Hur stark kan Trelleborgskoncernen bli, Peter Nilsson?

Frukostmöte 8 februari i Lund, värd Sparbanken Skåne

Vad är tricket…hur överlever man som vd i ett storföretag år efter år efter år?

Snart har han varit koncernchef i 14 år. I en värld där börs-VD:ar sällan blir långlivade har Peter Nilsson ostört lett Trelleborg AB sedan 2005 och jobbat i koncernen sedan 1995. Med det slår han sig in i en märklig elit. Han tillhör den exklusiva kvartett som har överlevt längst av alla som chef för ett bolag på börsens Large Cap.

Vad är hans ledarfilosofi? Vad betyder Trelleborg AB för Sverige och Skåne? Kan företaget växa självständigt även på mycket lång sikt? Vad betyder ägarstrukturen för verksamheten?

 

Kom fredagen den 8 februari till Grand Hotel i Lund, så får Du veta det mesta om Peter Nilsson, när han intervjuas av Jan Wifstrand, på Rapidus första frukostmöte för året.

Värd för mötet är Sparbanken Skåne, OBS alltså på Grand i Lund. Droppa in från 07.30, var på plats senast 07.45 för kaffe och smörgås. Mötet är slut klockan nio.

 

Vi hoppas få se Dig på plats och ber Dig anmäla Din närvaro snarast genom att klicka här.

 

Observera att antalet platser är begränsat. Rapidus frukostmöten är alltid fullsatta, så anmäl Dig kvickt. (Bilister, parkera enklast i garaget under Lund C, där finns alltid plats.)

 

Notera att inbjudan enbart går till Rapidus abonnenter personligen samt till våra frukostvärdars gäster. Evenemanget är gratis, men vi tvingas debitera en avgift på 500 kronor för dem som trots bindande anmälan uteblir.

 

Välkommen!

 

Rapidus samarbetar med fyra olika värdar för frukostmötena:

Sparbanken Skåne, Advokatfirman Lindahl, Hypergene samt en ny partner som snart presenteras.

 

 

 

 

 

 

 

Bransch/Kategori

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: