Harald Mix till Rapidus frukostmöte

RAPIDUS Frukost 18 mars hos Moll Wendén

Vad är Altors unika idé, Harald Mix? Och gör PE-jättarna egentligen någon nytta?

Harald MixHarald Mix, grundaren av Altor, har arbetat på Private Equity-arenan i över 20 år. Efter ett antal år hos IK, dåvarande Industrikapital, tog han det stora steget och grundade Altor, för att skapa något efter helt eget huvud.

12 år senare är Altor en jätte i branschen, med stora investeringar med tyngdpunkt i Skandinavien, bl a två tunga aktörer på Själland och en mindre uppmärksammad koncern i Malmö.

Hur ser Harald Mix på framtiden för Private Equity-industrin i Skandinavien? Är PE-folket ansvarsfulla, proffsiga ägare eller kortsiktiga girigbukar? Varför får en hel hoper politiker tokspel bara de hör ordet riskkapitalist? Vad kan Harald Mix göra åt det?

Det är dags för Rapidus första frukostmöte 2015.

Onsdagen den 18 mars möter Jan Wifstrand PE-sektorns kanske mest entreprenöriella profil i ett samtal om ägande, höga avkastningskrav, samhällsansvar och politisk hetluft.

Värd för detta möte är Moll Wendén Advokatbyrå.
Droppa in från 07.30, var på plats senast 07.50 för kaffe och macka hos Moll Wendén, Stortorget 8 i Malmö.
Mötet är slut klockan nio.

Vi hoppas få se Dig på plats och ber Dig anmäla Din närvaro snarast på denna webblänk.

Observera att antalet platser är begränsat. Rapidus frukostmöten är alltid fullsatta. Detta möte kommer att väcka mycket stort intresse, då Harald Mix är en sällsynt gäst på scen. Häng på snabbt!

Notera att inbjudan enbart går till Rapidus abonnenter personligen samt våra olika frukostvärdars gäster. Arrangemanget är gratis, men vi debiterar en avgift på 500 kronor för dem som trots bindande anmälan uteblir. Meddela återbud om Du får förhinder.

Välkommen!

Rapidus samarbetar med fem olika värdar för frukostmötena: EY, Sparbanken Skåne, Moll Wendén Advokatbyrå, E.ON Sverige samt Assa Abloy Entrance Systems.

Bransch/Kategori

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: