Inbjudan: Årets Rapidusföretag 2014

ÄRADE RAPIDUSLÄSARE, MISSA NU INTE DETTA...
...VI FIRAR VÅR 15:E FÖDELSEDAG

22 JANUARI

OCH PRESENTERAR STOLT:

Årets Rapidusföretag 2014

Det är dags att kora ännu ett av de framtidsföretag som Rapidus pekar ut som starkt, innovativt, sunt... helt enkelt värt att prisa! Inte för redan vunna meriter, utan för framtida segrar!

Och ja, det är dags att festa bort jul- och nyårsfettet, utan finkläder och glamour och sånt. Klä ner Dig, tänk rock’n roll och ha kul.

Det här är vår 15e födelsedag. Årets pris är det 14e sedan starten.

Vergic vinner

Mjukvarubolaget Vergic i Malmö utsågs till Årets Rapidusföretag 2013.

Förra året vann Vergic. 2012 var det Camurus.
Vem vinner 2014 års utmärkelse? Juryn, som är helt intakt, har som vanligt arbetat för högtryck med att vaska fram guldkandidaterna.

Dessutom: Årets ”Friskt Vågat”-utmärkelse, till någon som vågar göra det som ter sig näst intill omöjligt. Nu för sjätte gången! Förra årets vinnare var Nerdy by Nerds, som satsat mycket djärvt på sin egen jeansidé.

KL2014 0123 Jannike o Marnfeldt MG_9998Kom och festa med oss denna januaritorsdag, som annars bara blir mörk och seg. Elite Plaza dukar fram och vi bjuder på både smaklig buffé och litet kreativ underhållning. Inklusive, förstås, den unika frågesporten om skånskt näringsliv och hårdrock.

Men vi kan inte vara hur många som helst, så anmälan måste ske snabbt! Vi har redan fått en hel bunt fräcka smygbokningar...

Datum och tid: 22 januari 2015 kl 18

Plats: Elite Plaza, Gustav Adolfs torg 49 i Malmö

Klädkod: DRESS DOWN - detta är rock’n’roll, inget smokinglir!

Hjärtligt välkomna!

Kristian Svensson, chefredaktör
Thereze Grabowska, försäljningschef
Jan Wifstrand, VD

TILL ANMÄLAN

Bransch/Kategori

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: