Tunga värvningar av PainDrainer

PainDrainer har värvat en ny vd, Erik Frick från Resurs Bank, och fått in Sunstone-veteranen Peter Benson i styrelsen och delägarlistan. Nu är målet att lansera Lundabolagets digitala smärtcoach i USA innan årsskiftet.  – Vi har två kliniska studier igång, i New York och Boston, som vi hoppas kunna avsluta innan sommaren. Sedan tidigare har vi… Läs mera »

Ny vd till e-hälsobolaget PainDrainer

Anki Malmborg Hager handplockas som vd till Carl Borrebaecks senaste bolag PainDrainer. I juni avgick hon från vd-jobbet i SenzaGen, ett annat Borrebaeck-grundat bolag som under hennes ledning växt från 5 till 500 miljoner kronor i marknadsvärde. – Anki är väldigt kompetent när det gäller att utveckla uppstartsbolag. Vi har jobbat tillsammans länge och det… Läs mera »

KappAhl-toppen satsar på Borrebaecks nya bolag

Lundabolaget PainDrainer, som utvecklar en AI-baserad app för personer med kronisk smärta, har fått in nära sju miljoner. Dessutom ansluter sig en rad tunga delägare, ledda av förre KappAhl-toppen Christian W Jansson, till professor Carl Borrebaecks bolag. Borrebaeck har tidigare grundat Nasdaq-noterade Immunovia, Alligator Bioscience och Senzagen bland annat. Och för knappt ett år sedan… Läs mera »

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: