Första kliniska resultaten för PainDrainer

PainDrainer har fått resultat från sin första kliniska studie med sin AI-drivna smärtcoach för patienter med kronisk smärta. Enligt bolaget rapporterar majoriteten av patienterna efter sex veckor att de upplever mindre smärtor och en högre livskvalitet. – Vi mäter efter sex och tolv veckor. Nu publicerar vi kliniska resultat från första mätpunkten som visar att… Läs mera »

CE-godkännande för digital smärtcoach

E-hälsobolaget PainDrainer har fått sitt prognosverktyg till kroniska smärtpatienter CE-godkänt och öppnar nu för en nyemission på fem miljoner kronor. Bolaget drivs av Carl Borrebaeck, en av grundarna, och vd Anki Malmborg Hager tillsammans med mjukvaruutvecklaren Göran Barkfors och planerar att lansera en första version – PainDrainer 1.0 – under fjärde kvartalet i år. –… Läs mera »

Ny vd till e-hälsobolaget PainDrainer

Anki Malmborg Hager handplockas som vd till Carl Borrebaecks senaste bolag PainDrainer. I juni avgick hon från vd-jobbet i SenzaGen, ett annat Borrebaeck-grundat bolag som under hennes ledning växt från 5 till 500 miljoner kronor i marknadsvärde. – Anki är väldigt kompetent när det gäller att utveckla uppstartsbolag. Vi har jobbat tillsammans länge och det… Läs mera »

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: