lördag 2 december 2023

inloggad som

Direktørskift hos Leadway

Jan Ruthberg, grundlægger af og adm. dir. for konsulentfirmaet Leadway i Malmö, forlader Way-gruppen helt for at starte sin egen konsulentvirksomhed. I stedet overtager Petter Skerfving, adm. dir. i søsterfirmaet Testway, chefrollen.

— Der bliver så meget administration, når man er chef. Jeg ville gerne bruge mere tid som konsulent, siger Jan Ruthberg til Rapidus.

Leadway, der beskæftiger sig med projektledelse primært inden for IT, blev grundlagt i 2005 som en knopskydning fra konsulentfirmaet Jayway. Selskabet har i dag 10 ansatte i Malmö og Helsingborg og omsatte sidste år for 11,5 millioner SEK.

Af Erik Olausson

Jan Ruthberg, grundlægger af og adm. dir. for konsulentfirmaet Leadway i Malmö, forlader Way-gruppen helt for at starte sin egen […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad