fredag 19 april 2024

inloggad som

Millionordre til Anotos C Technologies

Anoto Group i Lund har fået en ordre inden for forretningsområdet C Technologies på 30.000 enheder af Anotos C-Pen 20. Ordren har en værdi af 7 millioner SEK og kommer fra den schweiziske partner C-Channel, som sælger pennen videre til banker, primært til fakturaregistrering.

— Vi har nu lagt mange af vores salgsressourcer i C Technologies og har flere projekter undervejs, blandt andet ideer om en videreudvikling af den gamle C Tech-pen, siger Anoto Groups adm. dir. Anders Norling.

Inklusive den nye bestilling ligger årets ordreværdi i C Technologies på omtrent 20 millioner SEK. C-Pen er et af Anoto Groups to varemærker; mærket Anoto står for en teknisk totalløsning, som kobler skrivepapir sammen med digital lagring, mens C-Pen er en pen, der kan lagre, oversætte og sende trykt tekst.

Af Lisa Kirsebom

Anoto Group i Lund har fået en ordre inden for forretningsområdet C Technologies på 30.000 enheder af Anotos C-Pen 20. […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Från storm till krasch för Maersk

    Det var en båt chartrad av Maersk som körde in i Frances Scott Key Bridge i Baltimore för två veckor sedan. Olyckan är dock inte den enda som drabbat det danska rederiet på senare tid. Och aktiekursen har rasat.

  • Nya pengar till Gridly

    Helsingborgsbolaget Gridly får in tunga investerare i en ny kapitalrunda. Det kommer att innebära nyanställningar i Helsingborg, men mest i Vietnam.

  • Vill bli först i nästa generation datorspel

    Realistiska datorspelskaraktärer är nyckeln till nästa generation datorspel. Det menar Andreas Rodman, grundare och vd för uppstartsbolaget Lingotion, som vill bli först med den nya tekniken.